SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Memphis Depay overtreft zichzelf (en Louis Vuitton)

Memphis Depay is op het veld bijzonder creatief, maar naast het veld houdt hij er ook de nodige creatieve hobby’s op na. De international blijkt zich niet alleen met rap bezig te houden in zijn vrije tijd.

Blessure

Afgelopen december scheurde Memphis de voorste kruisband van zijn linkerknie af in de wedstrijd tegen Stade Rennes. De blessure is dermate erg dat de kans groot is dat hij het komende EK, dat in juni van start gaat, aan zich voorbij moet laten gaan. Zijn club Olympique Lyon bracht het nieuws naar buiten, met daarbij de boodschap dat hij ten minste zes maanden aan de zijlijn door zal moeten brengen. Een aantal dagen later bracht Depay zelf het nieuws naar buiten via een post op instagram. Het nieuws kwam extra hard aan, aangezien de aanvaller net lekker begon te draaien. Hij werd aanvoerder gemaakt bij Lyon en was een onbetwiste basisspeler in het Nederlands Elftal van Ronald Koeman.

Louis Vuitton

Memphis Depay bracht al enkele nummers uit waaronder No Love, Fall Back en 5 Milli Freestyle, waarmee hij in totaal zo’n 10 miljoen streams op Spotify binnensleepte. Ook is het een publiek geheim dat Memphis van fashion houdt, dit deelt hij dan ook graag met de buitenwereld. Het is dan ook niet raar dat hij vaak wordt gespot in de vetste outfits. Nu blijkt zijn liefde voor fashion nog een stapje verder te gaan, waar hij nu ook zelf aan de haal gaat met het personaliseren van zijn Louis Vuitton Ankle Boots. In deze post op Instagram laat hij zien waar hij mee bezig is geweest in zijn vrije tijd.

https://www.instagram.com/p/B8FOCKNodY8/

Nu is het een kwestie van hopen op een voorspoedig herstel van de aanvaller, want we kunnen niet wachten om zijn creativiteit ook weer op het veld te bewonderen!

Meer lezen over fashion of lifestyle? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!