SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Woon nu in de wereldberoemde Air Jordans

Ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste sneakers en kan je niet wachten om ze in je winkelmandje te doen? In dat geval hebben wij voor jou iets heel tofs gevonden. Artiest MarkVonRama tovert namelijk sneakers om in moderne kunst. Zo zijn er speciale stoelen gebaseerd op de meest unieke sneakers en dit maakt hij allemaal met de hulp van AI.

MarkVonRama tovert schoenen om in kunstwerken

Geschreven door: Milan Verleg

AI aan het werk

Het gebruik van AI (Artificial Intelligence) komt steeds vaker voor in de wereld. Studenten gebruiken het voor hun schoolopdrachten, maar artiesten gebruiken het voor alles wat je maar kunt verzinnen. Hierdoor kan je de werkelijkheid combineren met fantasie. Artiest MarkVonRama is hier een voorbeeld van. Aan de hand van AI maakt hij stoelen en andere kunstwerken die gemaakt zijn van sneakers.

Het valt op dat de meeste kunstwerken zijn gemaakt van Nike schoenen. Hij heeft er soms een ander merk tussen zitten zoals Yeezy, maar het lijkt dat hij toch een lichte voorkeur heeft voor het Amerikaanse bedrijf. Al snappen wij dat best. Als je naar de schoenen van Nike kijkt kun je daar mooie creaties van maken. En dat bewijs is maar eens te zien met de creaties van de kunstenaar.

Michael Jordan fans opgelet

Houd jij van basketbal en in het bijzonder van Michael Jordan? Dan moet je zeker even opletten. Eén favoriet van ons is namelijk zijn kunstwerk die gebaseerd is op de schoenen ‘Air Jordan 1 Retro High’. Hierin straalt de rode kleur en wordt het helemaal afgemaakt met het Nike logo op de zijkant. Het lijk ons een ideale stoel om lekker languit in te liggen.

Naast stoelen maakt hij ook andere moderne kunst, zoals huizen. Deze zijn altijd geplaats in de natuur maar zijn zeker het kijken waard. Eén voorbeeld is het huis hieronder. Je ziet weer dat het Nike logo opvalt en dat het goed in de vorm van een schoen is. Wij zouden dan ook maar al te graag hier een nachtje slapen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marco Rambaldi (@markvonrama)

Wil je meer zien van de kunstwerken van MarkVonRama? Neem dan een kijkje op zijn Instagram-account.