SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Marco O’Polo zet stap in duurzaamheid!

De nieuwe fall/winter-campagne draagt niet voor niets de titel: ‘IT’S ON US’. Met deze slogan zet Marco O’Polo haar campagne flink kracht bij. Het Zweedse modelabel richt zich met deze actie op moderniteit van het merk en de duurzaamheid. Dit heeft regisseur Jonas Lindstroem naar voren weten te krijgen door als achtergrond donkere bossen, diepe meren, kolkende rivieren en hoge bergen te gebruiken. Een prachtig decor voor een iconische collectie.

Marco O'Polo stijlvol de winter in

Sinds de oprichting in 1967 is Marco O’Polo al bezig met duurzaamheid. In een tijd als deze, probeert het merk een duidelijk boodschap uit te zenden. Deze boodschap is prachtig verwerkt in een video waarin de hoofdpersonen het idee en de denkwijze van het bedrijf symboliseren. divers en vol kracht! De modellen komen terug in een film die is opgenomen achter de schermen van de productie. Hier geven zij ongescript hun antwoord op de vraag: “Wat betekent duurzaamheid voor jou?”. De campagne is in grote schaal op alle media zichtbaar. De tv-reclame is een historische mijlpaal voor het fashionlabel, want met deze actie werd een internationaal bereik van 300 miljoen mensen gegenereerd.

CO2-neutraal

Een van Marco O’Polo’s meest belangrijke productgroep zijn de iconische pufferjassen. De focus ligt op de duurzame bovenkleding welke is gemaakt gerecyclede materialen. De jas is niet alleen perfect om je warm te houden in de winter, het is ook gewoon een enorm fashionitem waarmee je gezien wil worden. De gehele imagocampagne is CO2-neutraal, waarbij alle productie-emissies gecompenseerd zijn in samenwerking met ClimatePartner.

Je kan nu stemmen op jouw Life After Football Fashion Player en het is heel simpel. Ga nu naar www.lifeafterfootball.eu/fashion-player en kies nu jouw Fashion Player.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.