SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Louis Vuitton maakt rentree in de P.C. Hooftstraat

Louis Vuitton heeft, na vier jaar verbouwen, haar deuren heropend in Amsterdam. Dit feestelijke moment trok natuurlijk onze aandacht, dus het was tijd voor een bezoekje aan de prachtige, nieuwe winkel in de prominente Pieter Cornelisz Hooftstraat. Het pand kent een opvallende omlijsting, de originele ankers en een nieuwe gevel die een eerbetoon brengt aan het architecturale erfgoed van het gebouw. Terwijl binnen een selectie meubels en kunstwerken te vinden is van bekende Nederlandse kunstenaars en designers.

Louis Vuitton - P.C. Hooftstraat

Voortgeborduurd

In 2002 opende Louis Vuitton zijn eerste Nederlandse winkel in de P.C. Hooftstraat. Deze iconische locatie in Amsterdam vormde het begin van de relatie van het Franse modehuis met Nederland. In 2021 werd de lijn doorgetrokken met de opening van een nabijgelegen tijdelijke winkel, met een modern design en een uitgebreid aanbod van nieuwe artikelen. Nu is er voor het eerst het volledige productassortiment van het huis in Nederland te bewonderen. Van schoenen, lederwaren en parfums tot aan sieraden, horloges, iconische tassen en reisaccessoires, alle producten zijn verdeeld over drie verdiepingen te vinden in hartje Amsterdam. En de nieuwe winkel biedt naast diverse dames- en herencollecties, ook ruimte aan uitzonderlijke items en limited editions.

Life After Football op bezoek in de nieuwe Louis Vuitton winkel
Louis Vuitton heropent haar deuren in Amsterdam

SS24 Precollection

De nieuwste SS24 Precollection voor heren put uit de schitterende kleuren van de natuur. De exclusieve outerwear van deze collectie kenmerkt zich door een diepe blauwtint die is geïnspireerd op de bijzondere kleuren van het noorderlicht. De oppnieuw vormgegeven varsity jackets met shearling-details worden gecombineerd met onmisbare seizoensitems. Daarnaast is de flamboyante oranje LV Skate-sneaker, versierd met tientallen zwarte studs, exclusief te zien in de Louis Vuitton winkel in Amsterdam.