SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Louis Vuitton en NBA slaan handen ineen!

LV x NBA

Als sportliefhebbers hebben we enorm veel bewondering voor de NBA en haar basketballegendes. Naast sport hebben we ook affiniteit met fashion. Wanneer deze twee interesses samenkomen in een indrukwekkende herencollectie van Louis Vuitton zijn wij verkocht. Daarom nemen we vandaag de nieuwe LV x NBA-collectie onder de loep!

Luxemerk Louis Vuitton kondigde deze week in samenwerking met de National Basketball Association (NBA) een gloednieuwe collectie aan. Hiermee wordt de huidige samenwerking tussen de twee partijen verder uitgebreid. Voor het tweede partnerschap gaan Louis Vuitton en NBA terug naar de jaren ’90: de gouden eeuw van de sport. Artistiek directeur Virgil Abloh baseerde de look van de LV x NBA-collectie namelijk op de nineties. Met deze collectie versmelt de modeontwerper de codes van beide merken in een verrassend eerbetoon aan popcultuur, mode en sport. Wij zijn onder de indruk!

LV x NBA

De nieuwste collectie van Louis Vuitton is zoals gebruikelijk erg divers. Zo is er wederom ruimte vrijgemaakt voor de kenmerkende tassen, koffers, riemen, sjaals en loafers van het luxemerk. De nieuwe LV x NBA-lijn is ontworpen in samenwerking met de designer Don Crawley, die bekend staat om zijn trendy en sportieve stijl. De Amerikaan eert basketbal op een iconische manier door de klassieke items van Louis Vuitton te herinterpreteren en bedrukken. Hierdoor wordt de collectie op een exclusieve manier vormgegeven. Naast de kenmerkende, klassieke items heeft Louis Vuitton ook juwelen ontworpen voor deze lijn. De armband, vierkante ring, en ketting springen het meest in het oog. Allemaal goudkleurig met unieke details die het juweel naar een hoger niveau tillen. Bekijk de items hieronder!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.