SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

LIFE AFTER FOOTBALL FASHION PLAYER 2020

Het is weer zover: Life After Football gaat de meest fashionable voetballer van de Nederlandse velden kiezen. Uiteraard met behulp van het publiek. De vijf genomineerden voor de Fashion Player 2020 zijn bekend!

Vanaf vandaag kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete best geklede voetballer. De uitgebreide campagne is live, online en op social media. Door de jaren heen is de uitreiking van de Fashion Player Award uitgegroeid tot een prestigieuze titel en deze wordt mede mogelijk gemaakt door BOSS en GASSAN Diamonds. En het belooft weer spannend te worden. Want wie gaat er met de titel aan de haal?

DE VIJF SPELERS DIE GENOMINEERD ZIJN VOOR DE LIFE AFTER FOOTBALL FASHION PLAYER AWARD ZIJN:


Stemmen

Stemmen op jouw favoriet is heel simpel: je bezoekt www.lifeafterfootball.eu/fashion-player  en kiest degene die jij de meest fashionable speler vindt. Maar meld je ook aan voor onze nieuwsbrief, check regelmatig onze website en volg ons Facebook en Instagram. Want wij geven ook dit jaar weer prijzen weg. En we houden je natuurlijk graag op de hoogte van de stemmen! De spelers brengen hun nominatie onder de aandacht bij hun volgers om zoveel mogelijk stemmen te verwerven. En je kunt hen zodoende ook volgen op hun social mediakanalen. In de eerstvolgende uitgave van Life After Football zie je de genomineerden in volle glorie.

Na een ongetwijfeld intensieve en spannende campagne zal de winnaar van de Life After Football Fashion Player Award op 5 november bekend worden gemaakt. Het belooft een spannende verkiezing te worden. 

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!