SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

Life After Football #72 is out now!

Met veel trots lanceren wij de nieuwste editie van Life After Football! We naderen de finale van het huidige voetbalseizoen en dat doen we met één van de hoofdrolspelers op de cover. Henk Fraser strijdt met zijn club Sparta Rotterdam tegen degradatie en we spreken met hem over kleur in de voetbalindustrie. Daarnaast hoopt hij met het Nederlands elftal, als assistent van Louis van Gaal, succesvolle interlandperiodes tegemoet te gaan om op volle sterkte aan te treden op het WK in Qatar.

Life After Football #72 is out now

Henk Fraser

Henk Fraser werd geboren in Suriname en vertrok op achtjarige leeftijd met zijn familie naar Nederland. De liefde voor de bal was vanaf het begin wederzijds en dat viel Sparta Rotterdam op. Ruim vijftien jaar lang was hij de vrees voor elke spits – spijkerhard maar fair. Het leverde hem een interlandcarrière op en inmiddels worden hem dezelfde eigenschappen als trainer toegedicht. Henk wordt gezien als een no-nonsense trainer en zo gaat hij ook om met zijn spelers. Hoe ver dit hem als trainer gaat brengen is de vraag, maar zijn ambities zijn groot.

Henk Fraser

Jorrit Hendrix

Negentien jaar lang droeg hij het shirt van PSV. Na een dapper avontuur in het onbekende Rusland bij Spartak Moskou is Jorrit Hendrix verheugd om zijn kunsten weer te vertonen op de Nederlandse velden bij Feyenoord. Bij terugkomst in Nederland haalde de defensieve middenvelder volop het nieuws door zijn nieuwe uiterlijk, iets waar hij zich niet voor schaamt. Integendeel, hij is er trots op!

Jorrit Hendrix

Aviv Levy Shoshan

Jarenlang vormde hij hét gezicht van FC Barcelona. De geboren Amsterdammer schitterde niet op het veld, maar op de sociale media platformen van Blaugrana. Tot en met eind 2021 nam Aviv Levy als host, maar ook als fan, de Barça-volgers mee achter de schermen. Hij vloog met de familie Messi in een privéjet mee en begeleidt zelf content creators met zijn eigen bedrijf Double Tap Agency. Waar Aviv met zijn functie bij Barcelona al baanbrekend was, doet het Spaanse automerk CUPRA dat op mobiliteitsniveau. A match made in heaven.

Aviv Levy

Jamal El Ghannouti

Jamal El Ghannouti schitterde dit jaar met het Nederlands zaalvoetbalteam op het Europees Kampioenschap in eigen land. Dit was hoogstwaarschijnlijk het laatste eindtoernooi op het hoogste niveau voor de 38-jarige recordinternational. Naast het veld zet hij zich in voor de ontwikkeling van de Nederlandse maatschappij. Als projectleider sportparticipatie bij NOC*NSF gebruikt hij de kracht van sport om de maatschappij te verbeteren.

Jamal El Ghannouti

Dit en nog veel meer in ISSUE #72! Koop jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.