SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

TAG Heuer Connected lanceert derde generatie

De TAG Heuer Connected kwam in 2015 voor het eerst op de markt. Nu vijf jaar later hebben zij verschillende modellen gepresenteerd. Vandaag lanceren zij de derde generatie van Connected-editie.

De Zwitserse luxe horlogemaker combineert elegantie en vakmanschap met nieuwe high-tech functies. De 160-jaar oude firma zorgt voor een op maat gemaakte fysieke en digitale ervaring. In 2019 lanceerde TAG Heuer nog de Connected Modular Golf Edition en nu dus de derde generatie van de Connected-editie.

TAG Heuer Connected

De Connected versie van Tag Heuer  is een horloge met een chronograaf geïnspireerd uurwerk afkomstig uit de puurste hologetraditie. Het polshorloge is opvallend, veelzijdig en het verbind dagelijks verbonden diensten. Deze aangeboden diensten zijn van Wear OS door Google. In het horloge zit onder andere de nieuwe TAG Heuer Sports-app en biedt gedetailleerde tracking. Golf, hardlopen, fietsen, wandelen, fitnessen en andere sessies zijn nu meetbaar met behulp van je horloge. Dit wordt mogelijk gemaakt door ingebouwde GPS- en hartslagmeter.

Frédéric Arnault, Chief Strategy and Digital Officer van TAG Heuer, die dit ambitieuze project sinds zijn start anderhalf jaar geleden leidde, legt uit: “Het Connected horloge is ontworpen met dezelfde passie en aandacht voor detail als onze mechanische horloges. Kwaliteit van uitvoering staat voorop in alles wat we doen.”

Uiterlijk

De behuizing van het horloge is van 45 mm roestvrijstaal of titanium. Het heeft edele materialen en verfijnde afwerkingen van TAG Heuer chronografen, inclusief hun kenmerkende gefacetteerde details. Verder beschikt het over een geschroefde caseback en is de elegante armand te krijgen met een zwart rubbere riem of stalen riem.

Aangedreven met Wear OS door Google, ondersteunt TAG Heuer Connected horlogedragers gedurende elke activiteit van hun dag met waardevolle diensten zoals Google Assistant en Google Translate. Dit gebeurd met behulp van de microfoon aan de linkerkant van de case.

Vanaf vandaag is het nieuwe TAG Heuer Connected horloge in alle regio’s te bestellen. Het wordt gelanceerd in een select netwerk van retailers en TAG Heuer boetieks op vrijdag 13 maart 2020. Het horloge zal ook beschikbaar zijn op www.tagheuer.com