SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Landskampioen van de sieraden

De voetbalwereld zit vol glitter and glamour. De kunst is om het elegant te houden en als iemand dat kan, dan is dat Dayenne Huipen wel. Hier kwamen wij met ons eigen productiehuis The Hattrick zelf achter. Het beeldschone model straalde voor ons camera, terwijl ze de elegantie van Chopard’s creaties toonde.

Dayenne schittert met prachtige sieraden

Zo stralend als haar vriend

Het model staat aan de zijde van landskampioen én Oranje-international Justin Bijlow. De keeper die van een ruwe diamant transformeerde in een prachtige briljant. Op het moment dat hij de kampioensschaal nog omhoog aan het houden was, dook Dayenne voor onze camera. Zij genoot er in volle tuigen van, maar dat kon ook niet anders met de sieraden van GASSAN.

De diamant- en juwelenwinkel zorgde met de creaties van Chopard voor onvergetelijke foto’s. Zo schitterden de diamanten als een symbool van succes en triomf. Iets waar direct je oog op valt bij het zien van de beelden. Het Zwitserse juwelen- en horlogemerk neemt je helemaal mee in de wereld van stijlvolle grandeur, waar voetbalmagie en de glans van diamant symbool staan voor de schoonheid van de sport.

Schitterende sieraden van Chopard
Dayenne straalt van oor tot oor

Durf en creativiteit komen samen

Je weet eigenlijk niet waar je moet kijken. Zowel de schitterende armbanden, imposante oorbellen, prachtige ringen en de unieke kettingen, het staat het model allemaal perfect. Al hadden we dat ook niet anders verwacht. De collecties van Chopard staan voor durf en creativiteit, waarin handgemaakte juwelen de show stelen. Iets wat perfect aansluit bij de beeldschone vrouw. Het was een combinatie die we niet beter konden wensen. Zo verwachten we de vriendin van Bijlow nog vaak te zien schitteren in prachtige sieraden.

Met ons eigen productiehuis The Hattrick zagen we al eerder hoe Jurriën Timber en Kenneth Taylor kozen voor een Italiaanse stijl. Benieuwd naar hoe dat eruitziet? Check het nu!