SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze nieuwe Lacoste schoenen horen in elke kledingkast

De spring/summer collectie van Lacoste voor 2020 brengt een nieuwe lijn schoenen met zich mee: de T-Clip. Voor de schoenen is veel inspiratie gehaald uit de sportieve roots van het merk en ze worden uiteraard afgemaakt met de klassieke Lacoste krokodil.

Tijdloze stijl

De jaren ’80 dienen als één van de inspiratiebronnen voor de Lacoste T-Clip schoenen, waardoor de schoen een aantrekkelijke urban look heeft. In deze look is nog altijd de oorsprong van het merk te zien; de tennis-roots waarop het merk altijd terug kan vallen.

Tennis in overvloed

In het nieuwe model worden de contouren van de Sideline en Thrill modellen gebruikt, de T-Clip heeft een verfijnd design met duidelijke en hoekige lijnen zoals die op een tennisveld. Het gebruik van de cupsole zorgt voor optimale demping en slijtvastheid. Het bovenwerk van de schoen is afgezet met leer, suède en stukken mesh op de tong en de voorkant van de schoen, wat doet denken aan het net van een tennisveld.

Ook is er niet bespaard op de details (met nog meer tennisinvloeden!): de zijkanten van de schoen zijn geperforeerd zoals het handvat van (uiteraard) een tennisraket. Ook is op de zijkanten het iconische logo van Lacoste te vinden, subtiel in reliëf. Verder is de tong van de schoen voorzien van een retro badge waarop duidelijk LACOSTE af te lezen is.

Lacoste sneaker

De nieuwe schoenen van Lacoste is verkrijgbaar in zomerkleuren als blauw, koraal of felgeel, maar ook in de klassieke kleuren groen, navy blauw en rood-wit-blauw.

Het simpele ontwerp van de T-Clip combineert op stijlvolle wijze het sportieve DNA van het merk met urban chic, zo wordt het een essentieel dagelijks accessoire.

De schoenen zijn verkrijgbaar vanaf €95,- op https://www.lacoste.com/nl/t-clip-collection/?page=1

 

Niet alleen Lacoste gebruikt sportieve invloeden in haar ontwerpen. Onlangs werd ook de samenwerking tussen Lovers FC en Lyle & Scott onthuld, ook hierin zijn er sportinvloeden in overvloed.

 

Meer lezen over fashion?