SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

KRAKATAU houd je warm deze winter

In de outdoorkleding zit tegenwoordig meer technologie verwerkt dan je denkt. Maar vaak gebruiken verschillende merken dezelfde technologie. Maar het Russische kledingmerk KRAKATAU doet het net even anders. In hun Fall/Winter-2020-collectie zijn de nieuwste technologieën en stoffen gebruikt. En Russen weten hoe je met kou om moet gaan, dus deze jassen moeten perfect zijn.

De nieuwe collectie bevat allerlei jassen en accessoires die gemaakt zijn van duurzame functionele stoffen met experimentele technologieën. Innovatie is echt iets wat men bij KRAKATAU hoog in het vaandel heeft. Zij zijn heuse techwear-pioniers en hebben een fascinatie om technische innovaties in hun items te verwerken. Dit, uiteraard, in combinatie met functionaliteit en natuurlijk een strak en stijlvol design.

De Russische techwear-pionier KRAKATAU werd in 1999 in St. Petersburg opgericht. Zij willen een frisse visie op streetwear creëren die gebruik maakt van functionele en technologische details. De zogeheten streetwear edge is wat KRAKATAU onderscheidt van de andere techwear-labels. Dit komt omdat de kledingstukken een ingetogen hypermoderne stijl bieden, maar wel bij iedereen in de garderobe passen.

KRAKATAU KRAKATAU KRAKATAU

F/W-2020-collectie

In de collectie vinden wij enkele opvallende items. Een van de hoogtepunten is het Field Jacket gemaakt van rip-stop stof gebonden met gammabestendig ongeweven TYVEK-materiaal. Dit materiaal lijkt op papier, maar houdt kou perfect tegen. Een ander hoogtepunt zijn de donsjacks. Deze zijn gemaakt van hele dunne, bijna doorschijnende stoffen, met foliecoating en bedrukte print. Het assortiment populaire voeringsjassen van het techwear-merk is ook uitgebreid. De nieuwe modellen zijn gemaakt van waterdichte wollen stof die is gelamineerd met een ademende laag. Door de nieuwste technologieën blijf je dit seizoen extra warm. Zo heeft KRKATAU een isolatievorm gecreëerd die op grafeen is gebaseerd. Wij wisten niet wat het was, maar grafeen is een tweedimensionaal materiaal dat uit een enkele laag koolstofatomen bestaat die met een hexagonale structuur zijn gerangschikt. Ook de jassen met natuurlijk dons die zijn verrijkt met kunstmatige vezels zijn perfect voor jou winterweer.

KRAKATAU KRAKATAU

Voor meer informatie en de volledige collectie bekijk: www.krakatauwear.com

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.