SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Kledingmerk lanceert haar allereerste surffilm

Arc’teryx heeft een ongekende passie voor outdoor sporten. Avontuurlijk bergen beklimmen, de kou trotseren en te water gaan. Het Canadese outdoor kledingmerk stimuleert het allemaal. Om deze boodschap beeldend over te brengen besloot Arc’teryx haar allereerste surffilm ‘Happy Recluse’ in première te laten gaan.

Kledingmerk Arc’teryx ademt natuur. In 1989 werd het merk opgericht door Dave Lane onder de naam Rock Solid. Het hoofdkantoor en ontwerpcentrum zijn gevestigd in Noord-Vancouver. Aangezien Canada pionier is op het gebied van outdoor sporten, kon het niet anders dan dat ze de kleding hier gingen produceren. Door het ontwikkelen van outdoor kleding stimuleert het Canadese merk de wereld om de buitenlucht op te zoeken. Arc’teryx noemt haar kleding dan ook een ‘geschenk om naar buiten te gaan’. Door de liefde voor outdoor sport besloot het merk een surffilm te ontwikkelen genaamd Happy Recluse.

Happy Recluse

De professioneel surfer en ambassadeur van Arc’teryx, Pete Devries, wordt gedurende de negen minuten durende film gevolgd in zijn liefde voor het water. Het Canadese kledingmerk richt de schijnwerpers op de unieke aantrekkingskracht van het vinden van de beste koud-water golven door de ogen van Pete Devries. De film is opgenomen op Vancouver Island. Devries vertelt waarom hij zichzelf een ‘gelukkige kluizenaar’ noemt, thuis in het harde en rustige koude water. “Het is rauw, het is stormachtig, de omstandigheden komen zelden overeen. Niemand zal je vertellen waar de goede golven zijn, het zijn zuurverdiende lessen die je daar brengen. Daarom is het zo mooi. De kou is niet voor iedereen weggelegd, maar voor mij wel ”, zegt hij. De professionele surfer voelt zich verbonden met het water, precies dit wil Arc’teryx overbrengen met de film. De liefde voor de buitenlucht, de verbondenheid met de natuur.

Check de film hier!

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.