SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Klaar voor de zomerdagen met Calvin Klein en Stüssy

Klaar voor de zomer

De warme zomerdagen staan voor de deur. Dat betekent dat we de korte broeken en T-shirts langzamerhand weer uit de kast mogen trekken. Calvin Klein en Stüssy luiden deze zomer in met een gloednieuwe collectie. Deze items maken jouw zomerse look af en zorgen ervoor dat je perfect voorbereid bent op de zomer!

Wellicht is jouw garderobe nog niet helemaal gevuld met zomeritems naar jouw wens, maak je niet druk! Wij helpen je een handje bij het vinden van de juiste essentials. Om de juiste items te vinden ben je soms een lange tijd aan het zoeken, maar nu komt het toch echt aanwaaien, met een lekker zomers windje! Deze week kondigden Calvin Klein en Stüssy namelijk hun nieuwe SS21-collectie aan. Wij hebben de mooiste kledingstukken voor jou op een rijtje gezet, zodat ook jouw garderobe uiteindelijk gevuld is met de juiste essentials!

Calvin Klein SS21

Om de zomer goed in te luiden heeft Calvin Klein een collectie met diverse items in kleurrijke tinten en opvallende prints uitgebracht. Van shorts en jackets tot bucket hats en sandalen. Complete outfits voor iedereen, inclusief accessoires die je zomerse look afmaken. Met deze collectie heeft Calvin Klein ook deze zomer weer aan de juiste essentials gedacht. Kortom, een kleurrijke collectie vol diversiteit. Door deze diversiteit zit er altijd wel een item tussen dat een aanwinst is voor jouw garderobe. Wij hebben onze favoriete items voor jou geselecteerd, bekijk ze hieronder!

Stüssy SS21

Ook het Amerikaanse fashionbrand Stüssy liet deze week van zich horen. Het merk had voor de makkelijke weg kunnen kiezen door een simpel overhemd, T-shirt en korte broek te ontwerpen voor haar SS21-collectie, maar besloot het over een andere boeg te gooien. We zijn natuurlijk unieke designs gewend van het Amerikaanse modemerk. Deze verwachtingen heeft Stüssy wederom waargemaakt. Om deze zomer in te luiden is er namelijk gekozen voor lichtgewicht items. Losse truien, cargovesten en korte denimjeans springen ditmaal in het oog. Wij hebben onze favoriete items voor jou geselecteerd, bekijk ze hieronder!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.