SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

KITH’s Coca-Cola Converse zijn weer terug

Na de lancering van Kith Footwear’s eerste drop in 2018, gaan zij nu weer samenwerken met Converse & Coca-Cola.

Een op het oog aparte samenwerking tussen twee van de grootste Amerikaanse bedrijven. Het paar schoenen is eigenlijk geen paar meer, maar het zijn twee aparte schoenen met verschillende kleurencombinaties. Het ene model is half blauw/half zwart  en de andere is half geel/half donker blauw. Converse staat er om bekend om vaker te spelen met verschillende kleurencombinaties, maar deze variant samen met Coca-Cola is nog meer uitgesproken. Zij vinden het dan ook een Friends & Family paar.  Beide schoenen zijn gemaakt van denim. Kith Footwear is het bedrijf van schoen- en kledingdesigner Ronnie Fieg. Naast Kith’s Coca Cola Converse schoen hebben Kith en Coca-Cola al eerder samengewerkt met het lanceren van een kledinglijn. Kith Footwear heeft in het verleden al vaker samengewerkt met grote merken als Versace, Ralph Lauren, Timberland en Nike.

Als we onderaan starten kun je zien dat de schoenzolen de originele 70’s Chuck Taylor design hebben. De dikke zool met groene onderkant en het Converse logo op de hak. De merken die betrokken zijn bij deze samenwerking zijn overal terug te vinden op de schoen, met een bijna Andy Warhol-achtige nadruk op het kapitalisme. De binnenkant van de Kith’s Coca Cola Converse schoen is vorm gegeven met een groot Coca-Cola logo. Binnen in vind je ook een Kith logo, maar wanneer je deze er afhaalt komt het Converse logo tevoorschijn.

De schoenen zullen niet in de handel komen. Als je deze unieke exemplaren echt wil hebben, zul je diep in de buidel moeten tasten. Op StockX kosten deze collecters items al snel meer dan €5000,-. Er zijn wel varianten op dit exemplaar verkrijgbaar, deze zijn in diverse winkels te koop.

Check hier ook de Pro-Ride skateschoenen van Converse.

Wil jij meer weten over fashion, lifestyle en voetbal. Ga dan nu naar onze Facebook en Instagram.