SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

ISSUE 79 is out now!

ISSUE 79 staat volledig in het teken van fashion met als absolute hoogtepunt de Fashion Player Award 2023. Dit jaar konden Ricky van Wolfswinkel (FC Twente), Ashleigh Weerden (Ajax), Eloy Room (Vitesse), Ismael Saibari (PSV) en Bart Nieuwkoop (Feyenoord) rekenen op een nominatie voor deze prestigieuze prijs van Life After Football. Uiteindelijk koos het publiek het vaakst voor de goed gestylde Eloy Room. De keeper ging er zodoende met de Fashion Player Award 2023 vandoor. De genomineerden beter leren kennen? Check ISSUE 79 voor uitgebreide interviews en toffe beelden van het vijftal!

ISSUE 79 - Fashion Player

Eloy Room

Eloy Room zag in 2019 zijn ‘American Dream’ in vervulling gaan. De Nederlands-Curaçaose sluitpost stak de oceaan over voor een prachtig avontuur bij Columbus Crew. Na een geslaagde periode in Amerika keerde de geboren Nijmegenaar deze zomer terug bij zijn jeugdliefde Vitesse, waardoor de Eredivisie weer een stijlicoon rijker is. Hij toont veel lef, zowel in zijn kledingkeuze als tussen de palen. Eloy maakte zelfs indruk op Lionel Messi en dat leverde hem een legendarisch voetbalshirt van de Argentijnse vedette op.

Eloy Room

Ashleigh Weerden

Met een collectie van meer dan honderd Nikes kun je Ashleigh Weerden gerust een sneakerhead noemen. Toen ze ruim tien jaar geleden de slaapkamer van haar oom betrad, kwam de ras-Amsterdamse in een walhalla terecht en werd ze besmet met het ‘sneakervirus’. Waar de jonge Ashleigh vroeger nog op pleintjes voetbalde met haar Jordans, is dit nu een absolute no-go voor de stijlvolle Ajacied. De imposante sneakercollectie is immers kostbaar bezit geworden.

Ashleigh Weerden speelster Ajax Vrouwen

Ricky van Wolfswinkel

Ricky van Wolfswinkel keerde in de zomer van 2021 met een voetbaltas vol ervaring terug op de Nederlandse velden. De ‘wereldreiziger’ zag gedurende zijn voetballoopbaan over de grens veel verschillende kledingstijlen, waar hij nu als stijlicoon nog altijd zijn vruchten van plukt. De spelers van FC Twente kunnen dus zowel voor voetbal- als fashionadvies terecht bij de ervaren goaltjesdief. De ambitieuze Ricky loopt het liefst op de voetbalclub rond in comfortabele kleding, maar jaagt ook nog altijd op een uniek, lichtroze pak in Havana-stijl.

Ricky van Wolfswinkel

Ismael Saibari

Met een nieuw contract op zak is Ismael Saibari klaar om de voetbalwereld te veroveren. De rijzende ster van PSV is vastberaden om zijn potentieel te verzilveren en stelt hoge eisen aan zichzelf. Zijn scherpe vizier op de grasmat gebruikt hij ook buiten de lijnen op het gebied van fashion. De ‘Leeuw van de Atlas’ zit met veel stijliconen in de Marokkaanse kleedkamer en is altijd ready om met zijn fans op de foto te gaan. De rode loper naar een glansrijke voetbalcarrière ligt in ieder geval voor hem uit.

Ismael Saibari

Bart Nieuwkoop

Bart Nieuwkoop is sinds deze zomer begonnen aan zijn tweede periode als Feyenoorder. Met een prachtig landskampioenschap, twee KNVB Bekers en een Johan Cruijff Schaal op zak vertrok de 27-jarige vleugelverdediger in 2021 naar onze zuiderburen om te gaan spelen voor Union Sint-Gillis. Twee seizoenen later is hij dus weer terug op het oude nest en daar is Bart ontzettend content mee. Naast dat hij weer Champions League-voetbal speelt, kan het stijlicoon namelijk ook weer met zijn ploeggenoten over fashion sparren in de kleedkamer

Bart Nieuwkoop

De interviews en nog veel meer zijn te lezen in ISSUE 79! Bestel jouw exemplaar nú in de Life After Football webshop en laat ons weten wat je ervan vindt!