SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Inspiration: Colmar Originals is kleurrijk en stylish

Met de nieuwste spring/summer collectie van Colmar Originals halen zij het 95-jarig historisch verleden én de sportieve, moderne look naar boven.

De items uit de Researched Line doen denken aan de jaren ’70 waarin het Utility of Colmar Originals-concept naar voren kwam. In deze periode vulden mantels het straatbeeld. Daartegenover staan de moderne accessoires, waar alles draait om esthetiek en functionaliteit.

Researched Line

De SS20-collectie heeft een aantal pronkstukken uit het topsegment. De Researched Line omvat stukken van lichtgewichtdons in een fijne ribstof. Verder vinden we items terug van glanzend nylon en thermo-shell jassen van een zilveren stof met gekleurde naden.  De functionele accessoires zijn te personaliseren met een hanger, zo kun je een rugzak of smartphonehouder zelf stylen.

Kleuren

Zoals bij elke Colmar Originals-zomerlijn komt ook dit jaar kleur naar voren. Dit jaar ligt de focus op rood, geel, groen en blauw met ton-sur-ton naden. Daarnaast komen ook in de luxere items een zilveren toch en contrasterende naden terug. Hetzelfde concept is gebruikt voor de truien van de mannencollectie.

Kleurrijke naden op lichte katoenen truien met een ronde hals, capuchon en rits. Daarnaast kun je om de outfit compleet te maken een bermuda-shorts in dezelfde stof daaronder dragen. De truien voor de vrouwen zijn gemaakt van mesh en ook deze zijn afgemaakt met gekleurden naden. Om de vrouwelijke tint mee te geven bevat de trui vleermuismouwen.

Ga voor de nieuwste spring/summer-collectie van Colmar naar www.colmar.it.

Lees hier over de Colmar Originals collectie waar Ajax-talent Sergiño Dest centraal stond.

Meer over fashion? Check hier de gloednieuwe Puma Future Rider schoenen. Deze lente/zomer schoen geeft nog meer kleur aan je outfit dan dat je al had! Een perfecte combinatie van retrodesign en futuristische invloeden. De nieuwste Puma kicks vind je in de PUMA Webshop, maar ook in winkels als The Athlete’s Foot, SNEAKERS en de Bijenkorf.