SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Indrukwekkende lanceringsvideo Louis Vuitton!

Lanceringsfilm Louis VuittonDe fashioniconen onder ons kijken altijd reikhalzend uit naar de nieuwe kledingcollecties. De zomer is nog maar net begonnen, maar Louis Vuitton en Virgil Abloh kijken alvast vooruit naar komende zomer. Het Franse modelabel presenteerde afgelopen week namelijk haar nieuwste herencollectie voor de lente-zomer 2022. Louis Vuitton trok onze aandacht met een indrukwekkende lanceringsvideo!

Afgelopen week pakte Louis Vuitton uit met een film om de lente-zomer 2022 herencollectie te presenteren. De film genaamd Amen Break werd geregisseerd door Mahfuz Sultan. Aangezien we wegens de coronapandemie bijna anderhalf jaar hebben moeten wachten op indrukwekkende modeshows, besloot het Franse modelabel haar fans te trakteren. De nieuwe collectie van designer Virgil Abloh zoomt in op archetypes en subculturen, en belicht hun culturele context. De items bevatten geheel nieuwe ontwerpen en herinterpretaties van de iconische designs van Louis Vuitton. Met een brede cast van talent, verkent de film ideeën van overdracht: de daad van het doorgeven van iets van de ene persoon op de andere, wat een golf van verandering over generaties heen teweeg kan brengen en zo het leven van anderen kan beïnvloeden.

Lupe Fiasco

De collectie is metaforisch geïnspireerd op de Amen Break, een onbekende drumsolo uit 1969 die een bepalende factor werd in hiphop en jungle muziek. Sindsdien is de drumsolo al duizenden keren gesampled. De film is een abstracte interpretatie van het verhaal van de artiest Lupe Fiasco. Het verhaal toont een vader en zoon die een droomwereld doorkruisen om een boodschap aan de andere kant af te leveren. Door vechtsporten te gebruiken als een andere uitweg voor jongeren in de Southside van Chicago tijdens de bende-turbulentie van de jaren ’70 en ’80, heeft Fiasco’s vader een generatie beïnvloed met ideeën over vrede, begrip en empowerment. Louis Vuitton raakte geïnspireerd door dit verhaal en wilde het met de wereld delen. Bekijk onderstaand de lanceringsvideo!

https://www.youtube.com/watch?v=6M8ECbc3RIM

Life After Football #69 is uit! Koop jouw issue nu hier en lees exclusieve interviews en bekijk fantastische rapportages!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.