SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

In de Fashion Player 2023 skybox

De grootste en meest prestigieuze modeprijs van het jaar wordt weer uitgereikt: de Fashion Player Award. Life After Football en haar volgers gaan de meest fashionable voetballer van het jaar uitroepen. De vijf genomineerden maken dankzij hun gevoel voor fashion en football culture kans op deze eervolle prijs. Deze uitreiking was niet mogelijk geweest zonder onze partners. In deze rubriek willen wij met trots onze partners van de Fashion Player presenteren. Deze keer zitten we in de skybox met BOREK, Anantara Grand Hotel Krasnapolsky, The Green Contractors en Steve Madden.

Fashion Player 2023

BOREK

Een lekkere tuin waar je tot rust komt of juist een verlengstuk van je woonkamer creëren? Het kan allebei bij Borek. Het team van Borek is er speciaal om de buitenkamer karakter te geven en het tot leven brengen van jouw ideale tuin. Liefhebbers van mooie, comfortabele en duurzame buitenmeubelen identificeren zich graag met de collectie van het merk. Met een team getalenteerde ontwerpers met ervaring en naam in design en innovatie, zet het familiebedrijf al ruim vier decennia prachtige buitenmeubelen neer. Borek verbindt binnen met buiten in stijl. Geniet vrijuit van uw tuin en terras met de buitenmeubelen van Borek.

BOREK parasols | outdoor furniture

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky

Een historisch icoon gelegen in het hart van de hoofdstad, met uitzicht op de Dam en het Koninklijk Paleis. Eigentijdse luxe en historisch erfgoed komen samen in het hotel met 402 kamers en suites. Het geldt als een ontmoetingsplaats voor zowel zakenreizigers als leisure gasten die de bruisende stad en Nederlandse cultuur en geschiedenis op authentieke manier willen ontdekken. Anantara Grand Hotel Krasnapolsky biedt een scala aan culinaire ervaringen voor elke reiziger of local. Waaronder het met een Michelinster bekroonde fine-dining restaurant The White Room, Grand Café Krasnapolsky en The Tailor Bar waar gasten kunnen genieten van een op maat gemaakte cocktail.

Anantara Grand Hotel Krasnapolsky Amsterdam

The Green Contractors

Nieuw huis, nieuwe tuin! Volledig voor u georganiseerd, op het hoogste kwaliteitsniveau. Van ontwerp tot beplanting inclusief projectmanagement. The Green Contractors brengen de best passende partijen bij elkaar om uw droomtuin te realiseren. Als regisseurs nemen The Green Contractors u alle tuinzorgen uit handen. Met meer dan 25 jaar ervaring en hun krachtige, uitgebreide netwerk van nationale én internationale bedrijven in de tuinbranche, zijn The Green Contractors dé onafhankelijke partner voor begeleiding van de aanleg van uw exclusieve tuinprojecten. Van moderne villatuin met sfeervol zwembad en van klassieke zwemvijver tot mediterrane villatuin. Van zorgvuldig uitgekiende tuinbeplanting tot een bijzonder exemplaar van een kweker uit het buitenland. The Green Contractors is er in thuis.

The Green Contractors

Steve Madden

Wat in 1990 begon als een bescheiden investering van $1100, is uitgegroeid tot één van de meest iconische schoenen merken wereldwijd. Vanuit een fabriek in Queens, NY, heeft Steve Madden een revolutie teweeggebracht in de schoenenindustrie door jarenlange ervaring samen te brengen met unieke en creatieve ontwerpen. Steve’s aangeboren gevoel voor trends en ongeëvenaarde wilskracht hebben geresulteerd in miljoenen klanten over de hele wereld. Hij heeft het merk Steve Madden uitgebreid tot een echte lifestyle brand bestaande uit schoenen, kleding, tassen en accessoires, verkocht in meer dan 80 landen over de hele wereld.

Steve Madden

De vijf genomineerden voor de Life After Football Fashion Player 2023 zijn inmiddels bekend! Wie kan er op jouw stem rekenen? Vote now!