SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

In de Fashion Player 2023 skybox

De grootste en meest prestigieuze modeprijs van het jaar wordt weer uitgereikt: de Fashion Player Award. Life After Football en haar volgers gaan de meest fashionable voetballer van het jaar uitroepen. De vijf genomineerden maken dankzij hun gevoel voor fashion en football culture kans op deze eervolle prijs. Deze uitreiking was niet mogelijk geweest zonder onze partners. In deze rubriek willen wij met trots onze partners van de Fashion Player presenteren. Deze keer zitten we in de skybox met J. Lindeberg, FundingBase B.V., ÉÉN-TWEETJE en Rémy Martin.

Fashion Player 2023

J. Lindeberg

In het steeds veranderende landschap van mode en sport heeft J.Lindeberg consequent de lijnen tussen deze twee werelden vervaagd. Het merk werd in 1996 gelanceerd in Stockholm en New York, en had de visionaire missie om een nieuwe standaard te zetten en een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop golfers zich op en naast de baan kleden. Sindsdien is J.Lindeberg een brug blijven slaan tussen mode en sport met vooruitstrevende collecties voor golf, ski, tennis, outdoor en vele anderen sporten. Enkele van ’s werelds grootste atleten zijn verbonden aan het merk, waaronder golfer Viktor Hovland, tennissensatie Markéta Vondroušová, de Zweedse nationale voetbalteams en de Amerikaanse golfteams voor mannen en vrouwen. J.Lindeberg blijft grenzen verleggen en de mogelijkheden voor mode en sport elke collectie opnieuw uitvinden.

J Lindeberg

FundingBase B.V.

FundingBase is jouw persoonlijke aanspreekpunt voor bedrijfs- en vastgoedfinancieringen. FundingBase denkt van het begin tot het eind met je mee, verkent alle opties en realiseert voor jou de beste deal bij een professionele financier óf een private investeerder. Daarbij kan je rekenen op optimale ontzorging, zodat jij je tijd en energie kunt besteden aan andere zaken. Financieringen regel je op basis van goed vertrouwen in jouw persoonlijk adviseur. En vertrouwen staat hoog in het vaandel bij FundingBase. Met de ervaring van Raymond en Stefan ben jij zeker van een gedegen en onderbouwd advies. Een persoonlijke aanpak waarbij jij een vast aanspreekpunt hebt voor al jouw financieringen. Iemand die jij altijd kunt bereiken om vrijblijvend mee te kunnen sparren voor al jouw financieringsvragen. Meer weten? Laat je vooral adviseren!

FundingBase

ÉÉN-TWEETJE

ÉÉN-TWEETJE staat voor tijdloze elegantie en verfijning in high-end fashion. De creaties spreken voor zich: aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en onberispelijke afwerking. De kleding wordt niet alleen door mode-iconen omarmd, maar ook door professionele atleten, acteurs en meer. Ontdek de veelzijdige collecties, geïnspireerd door klassieke stijlen met een eigentijdse twist. Voor iedereen die zich zelfverzekerd en stijlvol wil voelen, bijpassend bij hun slogan: “FLY FITS ONLY.” Met ÉÉN-TWEETJE ervaart u tijdloze mode op zijn best, waar elegantie en veelzijdigheid samenkomen voor een onvergetelijke stijlervaring.

Een-tweetje

Rémy Martin

Sinds 1724 heeft het huis van Rémy Martin de missie om het kloppende hart van de Cognacstreek te vertegenwoordigen. Eeuwenoude knowhow, het streven naar perfectie en gevoel voor innovatie: deze ingrediënten maken Rémy Martin VSOP de Europese marktleider in haar klasse. Rémy Martin VSOP is sinds haar creatie in 1927 een blend van eau-de-vie, afkomstig uit de beste wijngaarden van de Grande Champagne en de Petite Champagne en mag daarom de prestigieuze benaming Fine Champagne Cognac (AOC) dragen. Zeldzame druiven uit de meest gewilde wijngaarden, lange rijping op eikenhouten vaten en alle kennis en kunde van de keldermeester zijn de ingrediënten voor een cognac van een unieke harmonie en rijkdom en met een lange afdronk. Rémy Martin staat al sinds jaar en dag bekend om haar superieure kwaliteit en is niet voor niets de meest gedronken cognac in ons land.

Remy Martin

De vijf genomineerden voor de Life After Football Fashion Player 2023 zijn inmiddels bekend! Wie kan er op jouw stem rekenen? Vote now!