SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

In de Fashion Player 2023 skybox

De grootste en meest prestigieuze modeprijs van het jaar wordt weer uitgereikt: de Fashion Player Award. Life After Football en haar volgers gaan de meest fashionable voetballer van het jaar uitroepen. De vijf genomineerden maken dankzij hun gevoel voor fashion en football culture kans op deze eervolle prijs. Deze uitreiking was niet mogelijk geweest zonder onze partners. In deze rubriek willen wij met trots onze partners van de Fashion Player presenteren. Deze keer zitten we in de skybox met TROPHY by GASSAN, Papagayo, Amsterdam Hair Institute en House of SOKO.

Fashion Player 2023

TROPHY by GASSAN

Voetbal en GASSAN zo nauw met elkaar verbonden. En dat zie je terug op de Nederlandse velden. Zo is GASSAN bij het grotendeel van de Eredivisieclubs official timekeeper. Van de boarding langs de lijn tot aan het scorebord, overal zie je GASSAN terugkomen. En zo ook in onze shoots met onze Fashion Players. De spelers droegen customized juwelen van de TROPHY collectie van het Amsterdamse diamantenhuis. Het customizen start met het uittekenen van het persoonlijke idee. Uiteraard kan er ook gekozen worden om een item uit de high-end basis collectie te kiezen. Al deze items kunnen gepersonaliseerd worden tot unieke sieraden in de kleuren wit, geel- of roségoud. TROPHY by GASSAN helpt je om jouw persoonlijke trofee te vereeuwigen in een sieraad.

TROPHY by GASSAN

Papagayo Curaçao

Wel eens op Curaçao geweest? Een prachtig eiland waar je het echte jetset life kan leven. Om je helemaal de koning te laten voelen heeft het luxe Papagayo Beach Resort prachtige Presidential villa’s en Royal Suite villa’s beschikbaar. Papagayo Beach bevindt zich op de populaire Jan Thielbaai waar naast het prachtige Resort ook een Papagayo Beach Hotel is gevestigd. De villa’s beschikken over een eigen zwembad, hebben een hoogwaardig interieur en zijn gedesignd om de vakantie van je leven te beleven. Elk facet van Papagayo Beach heeft wat anders te bieden: rust en ontspanning, ruimte en uitgebreide faciliteiten voor sportieve gasten, amusement en voor adrenalinejunks ook genoeg actie.

Papagayo Curaçao

Amsterdam Hair Institute

Het taboe rond haartransplantatie lijkt langzaam weg te vagen. Dit is grotendeels te danken aan voetbalsterren als Noussair Mazraoui, Sean Klaiber en Jorrit Hendrix die bij Amsterdam Hair Institute komen voor een gerichte behandeling. Amsterdam Hair Institute voert de unieke FUE CT haartransplantatie uit met de nieuwste technologieën en op maat gemaakte haartransplantatie protocollen. Samen met haar zusterbedrijf Hairworld Instanbul heeft de haartransplantatiebriljant al ruim veertien jaar ervaring en al meer dan 10.000 klanten gehad. De unieke FUE CT haartransplantatie is speciaal ontwikkeld voor het allerbeste resultaat. Dit zorgt voor een geweldig slagingspercentage en ben je verzekerd van succes.

Amsterdam Hair Institute

House of SOKO

House of SOKO is een creatief interieurontwerp bureau dat altijd op zoek is naar de bron: puurheid, rust, luxe en minimalisme. Door deze elementen te combineren met hoogwaardig vakmanschap en exclusieve materialen, zorgt SOKO dat de dromen en wensen van de klanten tot stand worden gebracht.
SOKO helpt hun klanten met totaalrenovaties, interieurinrichting en high-end meubel maatwerk. De projecten zijn divers: van particuliere woningen, architectuur, horeca, retail en Business to Business. Ondertussen is House of SOKO uitgegroeid tot een team van ontwerpers, ambachtslieden en schilders die allemaal een sleutelrol spelen bij het creëren van de unieke projecten. Dit is waarin House of SOKO zich onderscheidt van andere interieurontwerpers. De lijnen blijven zo kort mogelijk. Dit kan doordat maatwerk projecten in eigen werkplaats worden gerealiseerd door eigen gekwalificeerde meubelmakers van ontwerp tot het plaatsen.

House of SOKO

De vijf genomineerden voor de Life After Football Fashion Player 2023 zijn inmiddels bekend! Wie kan er op jouw stem rekenen? Vote now!