SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ideale cadeautips voor Vaderdag

Aankomende zondag is het Vaderdag! Wacht, huh? Ben je dit helemaal vergeten? Geen paniek. Je hebt nu nog tijd om een cadeau te kopen en wij helpen je hierbij. We hebben zeven ideale cadeautips voor je op een rij gezet. Van een ontbijt op bed, naar de lekkerste parfums tot een overnachting in hartje Amsterdam.

De beste cadeaus voor Vaderdag

Ontbijt op bed!

We beginnen het lijstje met hoe je de dag moet beginnen: een ontbijt op bed. Het is niet moeilijk om te doen en je vader gaat het geweldig vinden! Maar hoe zorg je dat je dit goed doet? Met een heerlijk bakkie koffie van illy. Zo heeft hij meteen genoeg energie voor de andere activiteiten die je met hem gaat doen en het is ook erg lekker. Kun je Vaderdag beter beginnen?

De ideale start op Vaderdag

Ruik altijd lekker

Een cadeau wat elke man graag ontvangt is parfum. Ideaal om te dragen op Vaderdag, maar ook voor bij een belangrijke afspraak of op een feestje. Wij hebben met de Dior Sauvage hier een perfecte parfum voor gevonden. Het is een echte herengeur die wordt gekenmerkt dor ruwe frisheid en het valt ongetwijfeld op bij iedereen waar je langs loopt. Een perfect cadeau!

Laat je vader heerlijk ruiken met Dior Sauvage

Verzorgd op Vaderdag

Iedere man wil er verzorgd uitzien en dit is mogelijk met de Philips OneBlade. Het is een scheerapparaat ontworpen met revolutionare, nieuwe technologie voor het stylen van gezichtshaar en verzorgen van het lichaam. Zo kan het trimmen, snijdt het randen en scheert het elke haarlengte. Met dit cadeau zorg je ervoor dat je vader elke dag straalt en dat op een gemakkelijke en comfortabele manier.

Zie er altijd verzorgd uit met de Philips OneBlade

Steel de show

Hoe steel je de show? Met juwelen van TROPHY BY GASSAN. Het is het perfecte cadeau voor je vader, maar dat komt waarschijnlijk niet als een verassing. De juwelen zijn exclusief, hebben een hoge kwaliteit en kunnen compleet naar wens van jouw vader worden gepersonaliseerd. Zo kun jij zelfs ontwerpen wat je graag aan je vader wilt geven. Hoe vet is dat!

Steel de show met deze unieke juwelen

Een duik in de geschiedenis

We raden meestal niet twee keer parfum aan, maar deze zijn gewoon beiden geweldig. Dus waarom geef je ze niet alle twee? We hebben het nu over het ELHA Cosmetisc luchtje “Dsquared2 Wood”. Het refereert naar de Canades tweelingbroers Dean en Dan die in 1991 naar Milaan gingen om hun modelabel verder te ontwikkelen. We kunnen wel stellen dat het een succes is geworden en ook hun parfums vallen goed in de smaak bij mannen.

Laat je vader heerlijk ruiken met Dior Sauvage

In stijl bij het zwembad

De zomer begint officieel bijna, maar het lijkt al even begonnen te zijn. Heerlijk door de zon wandelen, aan het zwembad liggen, alles is mogelijk. Toch is de felle zon niet altijd fijn om je gezicht te krijgen en tijdens de vakantie wil je ook niet elke dag je haren doen. C.P. Company heeft daar met de Bucket Hat de oplossing voor. Het is niet alleen handig, maar het geeft je ook nog eens stijl. Zo zorg jij met dit cadeau ervoor dat jouw vader er als een echte man bijloopt.

Laat je vader genieten bij het zwembad met bucket hat van C.P Company

De perfecte afsluiter

Nadat je de hele dag je vader hebt verwend, is het tijd om te gaan slapen. Dit is de kans om nog één keer uit te pakken. Ga overnachten in het Anantara Grand Hotel Krasnopolsky en je geeft je vader een ervaring om nooit te vergeten. Het ligt op de meest gewilde locatie in het stadscentrum, op de Dam, en biedt uitzicht op het Koninklijk Paleis. Kun je een beter uitzicht hebben? Wij denken van niet! Al maken we het nog mooier. Je kunt ’s avonds heerlijk eten in het Grand Café Krasnapolsky. De perfecte manier om Vaderdag af te sluiten!

Het perfecte einde van Vaderdag met een overnachting bij Anantara Grand Hotel Krasnopolsky

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.