SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Iconische samenwerking in de hoofdstad van fashion

De voetballerij en de mode raken steeds meer verweven. Eerder zagen we al partnerschappen bij onder andere AC Milan met Off-White, PSG met Dior en Napoli met Emporio Armani. Ook stadgenoot Inter Milan is sinds vorig jaar officieel partner van Moncler. Deze samenwerking is uitgebreid met een nieuwe collectie om de 70e verjaardag van het Italiaanse modehuis te vieren.

Inter en Moncler lanceren nieuwe collectie

De collectie bevat off the pitch-kleding, waaronder een coltrui, polo, parka en sjaal. De sjaal is een limited edition met de tekst ‘extraordinary forever’. De kleding is voorzien van een dubbel logo met Moncler’s ‘Feltirno’ patch geborduurd naast Inter’s ‘IM’-embleem.

Nu bij steeds meer voetbalclubs de grenzen vervagen tussen voetbal en mode, heeft deze collectie Inter opnieuw op de voorgrond geplaatst als één van de meest modieuze clubs in het voetbal. Hoe kan het ook anders als club gevestigd in de hoofdstad van fashion.

Afgelopen woensdag was het debuut van de collectie rondom de gewonnen wedstrijd tegen Bologna. De volledige Inter Milan x Moncler collectie is op 10 november gelanceerd en zowel online als in fysieke Moncler winkels te verkrijgen.

Benieuwd naar de samenwerking tussen AC Milan en Off-White? Check het hier!