SCHRIJF JE NU IN OP ONZE NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van voetbalcultuur, fashion en lifestyle?

SCHRIJF JE NU IN!
Menu

Ian Wright viert zestigste verjaardag samen met adidas en Arsenal

Bij Life After Football verlengen we het weekend met de EXTRA TIME +4-rubriek. Wekelijks lichten wij vier hoogtepunten uit op het gebied van voetbal, fashion en lifestyle, die voor jou absoluut niet onopgemerkt mogen blijven. Deze week een speciale collectie van Arsenal en Ian Wright, de nieuwe Tesla Cybertruck, een bijzondere catwalk en een limited edition-shirt van Inter.

EXTRA TIME +4

Arsenal x Ian Wright

Adidas en Arsenal hebben afgelopen week een nieuwe collectie onthuld ter ere van Ian Wright zijn zestigste verjaardag. De collectie bestaat uit een pre-match shirt, een omkeerbaar anthem jack, een pre-match trui en een crossbodytas. Ook hebben Arsenal en adidas gedacht aan meerdere maten, zodat vrouwen en kinderen de kleding kunnen kopen. Als je goed kijkt, zie je meerdere handgetekende afbeeldingen op de kleding staan. Elke afbeelding geeft een aparte betekenis, zo geeft elk stuk een memorabel moment uit Wrights leven en carrière weer.

Ian Wright

Tesla Cybertruck

Dit is hem dan, de nieuwe Tesla Cybertruck. Dit monster gaat 60.000 euro kosten, maar dan heb je ook wat! De Tesla Cybertruck beschikt over een trekgewicht van 4.990 kilogram, geschat bereik van 547 kilometer en gaat in 2,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Het exterieur van de Cybertruck ziet er bruut uit en dat is die ook, want de lak is van roestvrij staal wat helpt bij deuken, schade en corrosie op de lange termijn te verminderen. Mocht je geïnteresseerd zijn, dan moet je nog even geduld hebben. De Tesla Cybertruck komt pas in 2025 op de consumentenmarkt.

Tesla Cybertruck

Catwalk op straat

Afgelopen weekend heeft Balenciaga een catwalk presentatie gehouden voor zijn herfstcollectie 2024 in Los Angeles, Californië. De plek trok veel aandacht door de prachtige palmbomen die langs de weg staan. Het nieuwe seizoensassortiment bestaat uit veel verschillende stijlen van meerdere korte sportbroekjes tot een met de hand geborduurde jas met luipaardprint. Het meest opvallende van de collectie is de nieuwe schoen: 10XL sneaker. De 10XL sneaker is opvallend door de aparte vorm en de bijzondere verhoudingen en heeft een waarde van 11.000 euro!

Balenciaga

Transformers x Inter

Inter Milan heeft een limited edition-shirt onthuld met als sponsor de Transformers. Op het nieuwe shirt is de berg van Paramount+, de shirtsponsor van Nerazzurri, vervangen door het Transformers-logo. Inter Milan zal dit weekend de tenues dragen tegen Udinese, evenals het vrouwenelftal tegen Sampdoria. Tijdens de wedstrijd staan twee Transformers-personages langs de zijlijn. De voetbalclub uit Milaan gaat samen met sponsor Paramount+ aantal shirts uit de winkel doneren aan kinderen die zijn opgenomen op verschillende kinderafdelingen in Milaan. Naast die donaties zullen de wedstrijd gedragen shirts op eBay worden geveild en de opbrengt wordt gedoneerd aan een goed doel.

Inter Milan

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom lifestyle, fashion en natuurlijk de opmerkelijke verhalen van (oud-)voetballers en hun leven naast hun carrière? Houd onze website in de gaten en zorg ervoor dat je ons volgt op Facebook en Instagram.