SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Hummel x Willy Chavarria: een collectie met een boodschap

Hummel gaat al voor de derde keer de samenwerking aan met de Mexicaans-Amerikaanse designer Willy Chavarria. De derde samenwerking levert een collectie op met verschillende opvallende en gewaagde kleuren, maar bovenal, een collectie met een belangrijke boodschap.

Brotherhood

Voor de Spring/Summer 2020 collectie slaan Willy Chavarria en hummel weer de handen ineen. De collectie is een combinatie tussen sport en fashion, waar de nadruk ligt op respect voor de mensheid. In het bijzonder ligt de nadruk op het thema ‘brotherhood’ en de collectie haalt veel invloeden uit de voetbalcultuur.

5683

In de collectie komt, net als bij de voorgaande samenwerkingen tussen Chavarria en hummel, het nummer 5683 veelvuldig naar voren. Als je nu eens even op je oude Nokia naar het toetsenbord zou kijken en dan kijkt naar de nummers 5683, kom je uit op de letters L O V E, liefde dus.

Het flitsende kleurenpallet bestaat onder andere uit levendige en felle kleuren zoals cyaan en oranje, met een neutrale geelbruine kleur als basis. De stukken uit de collectie zijn clean en kunnen prima gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. De huisstijl is makkelijk te herkennen aan de kenmerkende oversized pasvormen en drop shoulder T-shirts.

Collectie met een boodschap

Om de release bij te staan is er ook een bijbehorende video gemaakt. Hierin wordt het verhaal gesproken en in dans verteld door de subway dancers van. New York City. De video promoot vrede in de gewelddadige tijden waar we in leven, waarin ze geloven dat vrede sterk genoeg is om de wereld over te nemen. Een belangrijke boodschap voor ons allemaal.

Wil je meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!