SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

hummel HIVE’s surfparadijs in Denemarken

De nieuwe collective van hummel HIVE is geïnspireerd op ‘Cold Hawaï’. Dat is Hawaï, maar dan in Denemarken. Hoe die combinatie tot stand kan komen en hoe dat eruitziet, lees je hier.

Cold Hawaï

De nieuwe collectie voor de lente en zomer van 2020 van hummel HIVE is, zoals zij zeggen, een evolutie in de kenmerkende looks van het merk. Voor deze collectie heeft het Deense merk hun Scandinavische roots opnieuw geïnterpreteerd. Er blijkt een plek te zijn in Denemarken die ‘Cold Hawaï’ genoemd wordt. Het Deense surfparadijs, dat is gelegen aan de westkust van het land, dient als grote inspiratiebron voor deze collectie. Deze inspiratie resulteert in het gebruik van verschillende frisse kleuren, opvallende silhouetten en vette Scandinavische surfer vibes.

Hummel HIVE eerste drop

De collectie wordt uitgebracht in twee verschillende drops, waarbij ‘Cold Hawaï’ de hoofdbron van inspiratie zal zijn. In de eerste drop zullen onder andere combinaties van sports tech en op surf geïnspireerde looks. Zomerse kleuren worden samengevoegd met oversized stijlen die doen denken aan de jaren 90. Verder is de kleding is gemaakt van licht, utility materiaal. De bekende Scandinavische eenvoud wordt gecombineerd met details die de rauwe energie van ‘Cold Hawaï’ representeren.

Hummel HIVE tweede drop

De tweede drop legt de focus wat meer op de onderschatte schoonheid van de regio. Mixen van bruine tinten en fris wit representeren de heldere hemel, het open water en de zoute lucht met subtiele blauwe details. Voor het tweede deel van de collectie zijn ook andere materialen gebruikt. Zo is er gebruik gemaakt van badstof en zijn er gebreide en linnen items te vinden in de collectie.

In zijn totaliteit is de collectie een frisse draai aan het iconische merk, waarin de unieke omgeving van de Deense westkust bijna de proeven is.

De eerste HIVE drop is verkrijgbaar vanaf 6 februari, de tweede drop vanaf 27 februari.

Shop de nieuwe collectie hier.

Meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

Check hier ook de nieuwe streetwear collectie van H&M!