SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

H&M lanceert collectie met Raheem Sterling!

H&M Man brengt vandaag de nieuwe Spring Essentials collectie uit en niemand minder dan Raheem Sterling is het gezicht van de bijbehorende campagne. De collectie bestaat uit tailored cuts met een sportieve twist. Deze collectie ademt Life After Football en is absoluut het checken waard.

De collectie

Scherpe looks zijn de sleutel om er deze lente volledig in stijl bij te lopen. De collectie bevat must haves zoals nette geruite jassen, slim-fit joggers, pantalons en casual shirts. Maak je look helemaal af met accessoires zoals een crossbody tas of heuptas en combineer dit alles met chunky sneakers als finishing touch.

Ross Lydon, hoofd Menswear Design bij H&M zegt het volgende over de collectie: “De Spring Essentials collectie vormt de perfecte basis voor een moderne, coole en moeiteloze look. Ik ben verheugd om te zien hoe onze klanten deze collectie zullen gaan stylen om hun persoonlijkheid uit te drukken. Het gaat erom hoe je het draag”.

Het kleurenpallet van de collectie bestaat vooral uit bruin en beige, met zwart-wit om contrast te creëren en dat fijne frisse lentegevoel te geven.

Raheem Sterling

Bij de collectie is ook een vette video gemaakt met Raheem Sterling, waarin hij de stukken uit de collectie showt en wat vertelt over zijn eigen stijl. Kijk de video hieronder!

 

 

H&M Spring Essentials

De collectie is verkrijgbaar vanaf 27 februari en te koop in H&M winkels wereldwijd of op hm.com.

Wil je graag meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!