SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

H&M brengt nieuwe streetwear collectie uit

H&M Athleisure is de nieuwe collectie die streetwear combineert met praktische kleding. De collectie is zowel sportief als gemakkelijk te dragen en te stylen, een ideale combinatie.

H&M Athleisure collectie lancering Berlijn

Op 5 februari werd de nieuwe collectie gelanceerd in Berlijn, in de Uferstudios om precies te zijn, waar verschillende toffe gasten aanwezig waren. Het event was georganiseerd in samenwerking met INDIE magazine, het Berlijnse magazine voor mode, muziek, opinie en cultuur. De Nederlandse breakdance groep The Ruggeds vulde de avond met een vet optreden. Één van de dansers van de groep, Rico, is ook een van de gezichten van de nieuwe campagne van H&M. De finale van de avond werd verzorgd door Duitse rapper Kelvyn Colt.

H&M Men Athleisure collectie

De collectie bestaat uit allerlei verschillende kledingstukken, van jassen tot broeken en accessoires. Deze kledingstukken uit de collectie bevatten veel kenmerkende details, zoals het gebruik van waterdichte materialen, cargo items, T-shirts van stevig katoen en windjacks. Het kleurenpallet past volledig bij de urban sfeer van Berlijn, met zwart, wit, crème, kaki en grijs verwerkt in de verschillende onderdelen van de collectie.

Ross Lydon, head of menswear bij H&M, zei hierover het volgende:

“We zijn er enorm trots op dat we de H&M Athleisure collectie hebben gelanceerd in Berlijn, een stad die bekendstaat om de streetstyle en urban, underground sfeer, en met een geweldig team van sportieve, creatieve mensen, waarvan sommigen te zien zijn in de campagne.” Zegt Ross Lydon, head of menswear bij de H&M. Hij gaat verder: “De collectie van sportieve streetwear voelt laidback en is gemakkelijk te dragen en te stylen”.

 

Waar te koop?

De H&M Men Athleisure collectie is vanaf nu te koop bij H&M winkels met het Divided concept en via hm.com.

Meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!