SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Haye: ”Skinny jeans kan echt niet meer”

Thom Haye is genomineerd voor onze Fashion Player 2022 Award. En dat is niet voor niks. Haye onderscheidt zich met zijn kledingstijl, die hij omschrijft als klassiek. Hij houdt niet van kleur, maar van plane en oversized. We zullen de middenvelder dan ook niet meer zien in een skinny jeans, dat vindt hij een echte no-go.

Stem op Thom Haye voor Fashion Player of the Year 2022

Hoe zou jij je kledingstijl omschrijven?

”Waar ik zelf heel erg van houd, is een combinatie van klassiek en plane. Ik ben niet zo van kleur. En vroeger was ik van street. Daar ben ik wel een beetje van afgestapt. Ik houd van die Scandinavische stijl: de oversized-look. Daar probeer ik een beetje mee te spelen. Ik houd ook wel van het randje opzoeken af en toe. Ik vind dat veel mensen zich hetzelfde kleden. Heel mainstream. Dan is het leuk om eens wat anders te doen.”

Welke designer zou je nog wel eens wat voor je willen laten ontwerpen?

”Wat ik zelf heel vet vind is een combinatie tussen street en classic. Dat is Rhude. Dat is een merk dat de afgelopen jaren steeds meer is opgekomen.”

Wat vind jij echte no goes?

”Waar ik echt van af ben gestapt zijn de strakke broeken. Skinny jeans dat kan echt niet meer, dat is echt geweest. Of Jordans. Ik vind ze nog wel nice, maar wel alleen op een bepaalde manier. In combinatie met een strakke broek is het echt een no-go. Maar ik bewaar veel, want oldskool kan ook weer mooi worden. Dat is wel het leuke van kleding.”

Haye is namens Life After Football genomineerd voor de Fashion Player Award 2022. Check de genomineerden en breng je stem uit!

Benieuwd naar de interviews met de andere genomineerden? We spraken met Rensch onder andere over het geloof en muziek.