SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Gucci liefhebbers opgelet!

Gucci heeft al jaren een prominente rol binnen de designerwereld. Het Italiaanse modebedrijf is over de hele wereld gevestigd. Het designermerk besloot een nieuwe store te openen in Amsterdam aan de PC Hooftstraat, en het resultaat mag er zijn. Een chique, discrete uitstraling die je gezien moet hebben!

Afgelopen week kondigde Gucci aan dat het Italiaanse merk een nieuwe store gaat openen in Amsterdam aan de PC Hooftstraat. De winkel beslaat meer dan 506 vierkante meter over drie verdiepingen en herbergt een volledige reeks Gucci-producten, van confectiekleding voor heren en dames tot handtassen, bagage, kleine lederwaren, schoenen, sieraden en horloges, zijde en brillen. De nieuwe Gucci-store is erg indrukwekkend. Voor liefhebbers van het designermerk is dit de perfecte locatie om zijn of haar nieuwe items te bemachtigen.

Ontspannen uitstraling

De uitstraling van de nieuwe Gucci-store nodigt klanten uit om zich welkom en ontspannen te voelen. Zachte elementen zoals fluwelen stoelen en leren banken, maar ook vintage donkerhouten presentatiemeubilair en de elegante houten trap zijn terug te vinden in de nieuwe winkel aan de PC Hooftstraat. Deze elementen compenseren de hardere oppervlakken en industriële details, zoals klinknagels. Eigentijdse luxe wordt niet alleen gesuggereerd door het gebruik van mooie en eigenzinnige materialen, maar ook door een vastberaden spaarzaam gebruik van de ruimte. De winkel kenmerkt evenals de collecties van Gucci, een combinatie van traditioneel, modern, industrieel en romantisch.

Nieuwe Gucci-store Amsterdam

Discrete sfeer

De sfeer in de winkel is erg discreet, waarbij ingetogen drama wordt gecreëerd door de verrassende en onverwachte combinatie van materialen. Deze samenvoeging, waar tegenstellingen een nieuwe verbinding smeden, herhaalt Gucci in de gehele store. De technische, mechanische weergave contrasteert met de zachtheid van de rijke stoffen die de kamers sieren. De houten tafels met fluwelen bladen en houten vloeren van natuurlijk eikenhout, met de hand beschilderd door Italiaanse ambachtslieden, vormen een aanvulling op de roze fluweel beklede boiserie. Overal in de winkel vind je weelderige stoelen, terwijl vintage tapijten over elkaar heen zijn gelegd voor een gestructureerd effect. Het resultaat is dat de nieuwe Gucci-store in Amsterdam je verleidt, verrast en persoonlijk aanvoelt.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram en volg ons voor dagelijkse content.