SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Gucci blaast honderd kaarsjes uit!

Gucci The Alchemist's Garden

Modehuis Gucci viert dit jaar zijn 100-jarig jubileum. Het Italiaanse modelabel werd in 1921 opgericht door Guccio Gucci in Florence. Jaarlijks blijft het gelijknamige merk indruk maken met zijn nieuwste collecties, waardoor Gucci momenteel het bekendste modehuis ter wereld is. Ter gelegenheid van dit jubileumjaar pakt het Italiaanse modelabel opnieuw uit!

Gucci blaast dit jaar honderd kaarsjes uit, een prachtige gelegenheid voor het modehuis om goed uit te pakken. Al een eeuw lang maakt het fashion brand indruk op de mondiale modewereld, maar de ambities reiken verder. Het Italiaanse modelabel blijft namelijk innoveren om het straatbeeld te kunnen blijven domineren. De Italiaanse passie is een van de succesfactoren die het modelabel al meer dan een eeuw overeind houdt. Om het jubileumjaar te vieren trapte Gucci vorige maand het 100-jarig bestaan af met de fantastico digitale modeshow van Alessandro Michele. Afgelopen week kreeg deze indrukwekkende modeshow een prachtig vervolg met de lancering van een nieuwe geurcreatie: 1921.

The Alchemist’s Garden

1921 betreedt The Alchemist’s Garden terwijl Gucci zijn 100-jarig bestaan viert. Met een speciale naam voor deze gedenkwaardige gelegenheid, reflecteert de nieuwe geur de moderne en toch tijdloze codes van het Huis. De geur is gecreëerd rond de bijzondere nerolibloesem en geblend met Florentijnse cedercitroen. Hiermee brengt Gucci een eerbetoon aan de stad waar het modelabel in 1921 geboren werd: Florence. The Alchemist’s Garden – een te customizen collectie eaux de parfum, geparfumeerde oliën en reukwaters – is geïnspireerd door de kunst van de alchemie. 1921 brengt het aantal eaux de parfum in de collectie van tien naar elf en zet zo het verhaal voort van magie en verbeelding gecreëerd door meesterparfumeur Alberto Morillas en Gucci’s Creative Director Alessandro Michele. Het jubileumparfum is vanaf nu via www.debijenkorf.nl en in de Bijenkorf Amsterdam verkrijgbaar!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.