SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Ga je binnenkort trouwen? Laat je hier inspireren!

Je bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Maar wat kun je doen om die bijzondere dag nét wat extra’s te geven? Het GASSAN Special Moments Event zorgt voor inspiratie.

Sinds de tijd van de Romeinen symboliseert de cirkel het oneindige en die metafoor leeft nog altijd door in symbolen die we tegenwoordig kennen. Het is dan ook geen toeval dat een trouwring de levenslange trouw weergeeft. En al duurt de bruiloft zelf maar één dag, dit juweel draag je voor het leven. Dus die kun je niet zorgvuldig genoeg kiezen.

Ga je voor een stoere, robuuste ring of opteer je toch liever voor elegant. De ring zegt eigenlijk alles over jou en je geliefde.

Het familiebedrijf GASSAN is al sinds de jaren veertig van de vorige eeuw expert op het gebied van juwelen en zij kunnen jullie dus van uitstekend advies voorzien. De experts van dit juweliershuis denken dan ook graag met jullie mee en zorgen ervoor dat de ring aansluit op jullie persoonlijkheid en wensen. GASSAN wil er dan ook voor zorgen dat de ring die jullie mee naar huis nemen, perfect past bij de toekomst.

Klik hier om je aan te melden voor het GASSAN Special Moments Event

Elke keer dat je naar de trouwring kijkt, kijk je terug naar jullie romantische en feestelijke bruiloft. Kortom, een trouwring is veel meer dan een cirkel om je vinger. Het is een ring met een verhaal vol liefde en herinneringen.

GASSAN Special Moments Event

Op 28 en 29 maart 2020 organiseert GASSAN een mooi evenement, namelijk het GASSAN Special Moments. Dit evenement vindt plaats in de GASSAN Boutique aan de PC Hooftstraat 84 in Amsterdam. Op dit evenement zullen exclusieve partners aanwezig zijn, zoals OGER, FERAGGIO, McBloom, Taittinger en fotograaf Jacob van Rozelaar. Staat er een huwelijk op de planning en willen jullie er alles over weten? GASSAN neemt de tijd voor deze speciale dag. Samen met jullie gaan we in de perfecte setting op zoek naar mooie trouwringen, prachtige bruidskleding, jullie trouwlocatie, accessoires, bloemdecoratie en nog veel meer. Kortom, alles om er een dag van te maken die jullie nooit meer zullen vergeten.

Mocht je iemand kennen die gaat trouwen of misschien stap je binnenkort zelf wel in het huwelijksbootje, klik dan hier om up-to-date te blijven rondom het GASSAN Special Moments Event.

Meer informatie? Ga dan naar www.gassan.com