SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

GAJES dropt collectie met Edward van Gils

Straatvoetballer Edward van Gils heeft in samenwerking met het streetfashionmerk GAJES een hele toffe collab samengesteld. Het is een collectie waarin fashion en straatvoetbal nauw samenkomen. En eentje met een eigen personaliteit, net als hoe Van Gils bekendstaat. Een eigen stijl met een eigen persoonlijkheid. A match made in heaven, vinden wij.

Het Nederlandse streetfashionmerk GAJES begon ooit vanuit de liefde voor petten, hoeden en mutsen. Hun droom en passie werd de ultieme drive om mensen te inspireren. Want er is niks beters dan leven voor je passie en doen waar je het meest van houdt. En bij GAJES zijn ze eigenwijs, tegenstrijdig en soms provocerend. Niet voor niets noemen zij zichzelf Streetcøu[l]ture Offenders. Zij geloven heilig in wie zij zijn en wat zij doen. Hierbij jagen zij hun eigen dromen na en zullen zij zich door niemand laten storen. Lef en een dosis branie: daar houden we van!

Edward van Gils

Edward van Gils is een van de eerste straatvoetballers die internationale bekendheid verwierf. Hij staat bekend als de ‘Godfather’ van het straatvoetbal. In 2010 heeft van Gils zijn eigen team opgericht, genaamd Streetkings. Dit team bestaat uit speler met een vergelijkbare ervaring en reputatie in de wereld van straatvoetbal. Van Gils is een zeer gerespecteerd persoon die door zijn eigen stijl en persoonlijkheid bekend is geworden onder de grootste voetballers ter wereld.

Edward van Gils in zijn eigen collectie

Collectie GAJES x Edward van Gils

Uit Edwards samenwerking met GAJES is een collectie voortgekomen van vier items. Het eerste item is de ‘Limited Edition Sneaker’. Het is de eerste keer dat GAJES een sneaker produceert. En, zoals de naam al zegt, zal deze ook maar in beperkte oplage verkocht worden. Elk exemplaar van de schoen zal zodoende ook een nummer krijgen. En dat maakt de sneakers extra uniek. Het tweede item wordt gecombineerd met de sneaker. Het is namelijk de ‘Limited Shoe Box “The Godfather”’. De sneakers zullen hierin verpakt worden. Het derde item zijn de ‘Luxury Socks’. Deze sokken zijn gemaakt in Italië en maken de look compleet in combinatie met de sneakers. Het vierde item dat natuurlijk niet mag ontbreken in deze collectie, is een item waar het allemaal mee begon voor GAJES. We hebben het dan natuurlijk over de ‘Branded Cap’.   

 

De collectie is vanaf dit weekend verkrijgbaar bij de pop-up store van PATTA op de Amsterdamse Zeedijk vanaf 14:00 uur.

Voor meer informatie zie: www.gajeswear.com

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!