SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Fila dropt eerste capsulecollectie van dit seizoen

Hier, op de redactie van Life After Football, gaan we graag gekleed in zowel sophisticated als sportieve outfits. Zeker nu de zomerse temperaturen steeds verder achter ons komen te liggen en de dagen van regen en kou helaas weer realiteit zijn. Een nieuwe capsule-drop van FILA, die aan al deze wensen voldoet, komt dan ook als geroepen.

Het van origine Italiaanse merk werd al in 1911 opgericht door de broers Fila. En met het herkenbare F-logo en typische kleurenschema van rood, wit en blauw, kunnen we wel beamen dat ze in de wereld van sport en streetwear een status hebben verdiend waar je u tegen zegt.

Touch-up van klassiekers

Als je aan FILA denkt, denk je aan hun eigentijdse look en het feit dat ze met regelmaat voortborduren op sportkledingklassiekers. Zo ook bij deze capsulecollectie.  Hier is de legendarische FILA-heritage, die afstamt van de sporten tennis en voetbal, ook weer duidelijk zichtbaar. Het assortiment bestaat uit een groot aantal tweedelige kledingstukken die je in diverse stoffen en silhouetten kunt kopen. Het item waar wij het meest enthousiast van worden, is de nieuwste versie van het befaamde velours trainingspak. Daarbij behoort het pak met vintage ruitpatroon – die in top- en bodemsets verkrijgbaar is – ook tot een van onze favorieten.

Maar FILA zou FILA niet zijn als we de immer populaire Sandblast-sneaker niet zouden terugzien. Deze heeft een prominente plek gekregen in de nieuwste collectie. Deze retro schoen, die oorspronkelijk voor het eerst in 1999 werd gelanceerd, was direct een hit. En anno 2020 is de verhoogde gevulkaniseerde zool nog steeds niet weg te denken uit het huidige modestraatbeeld. Dit keer kun je deze in een cleane zwart-witte kleurstelling met suède bemachtigen!

Voor het einde van de maand is de capsulecollectie van FILA te koop via geselecteerde retailers in Europa. Houd de website dus in de gaten!

Check welke voetballer speelt de hoofdrol in de campagne van Tommy Hilfiger en A BATHING APE!

Volg nu onze Facebook en Instagram en blijf 24/7 op de hoogte van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle.