SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Fashionable én duurzaam de deur uit

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de kledingindustrie en verschillende bedrijven zijn druk bezig om hun kleding op een duurzamere manier te produceren. Een bedrijf dat meteen haar liefde voor de wereld wist te verwerken in prachtige kleding, is het Nederlands modemerk Lovetrigger. In dit touchy urbanwear merk komen branie en brains samen tot duurzaam geproduceerde streetwise kleding, zodat jij altijd een stijlvol ‘groen’ statement weet te maken.

lovetriggerkleiner

Duurzaam all the way

Met haar duurzaam geproduceerde kleding gaat Lovetrigger tegen de stroom van fast fashion in en werken ze mee aan een betere wereld. Zo zijn het de stoffen materialen die worden gebruikt om de stijlvolle hoodies, T-shirts, polo’s en accessoires te maken met een minimale impact op het milieu. Daarnaast wordt de kleding ook nog eens gemaakt door vluchtelingen met ervaring in de kledingindustrie om hen een kans te geven hier een zinvol en welvarend bestaan op te bouwen. Lovetrigger focust zich dus zowel op een duurzaam product als op een betekenisvol product van hoge kwaliteit. Wegens deze hoge kwaliteit en de modieuze uitstraling van de collectie kom je met Lovetrigger altijd goed voor de dag.

Klavertje vier

Niet alleen in de manier waarop de kleding wordt gemaakt, maar ook in hoe de collectie is vormgegeven, probeert het Nederlandse modemerk haar liefdevolle naam in ere te houden. Zo bestaat het logo uit vier hartjes die gezamenlijk een klavertje vier vormen en wordt deze verwerkt op alle kledingstukken. Het draagcomfort van de kleding is bovendien super, waardoor het voor jezelf ook een feestje is om de toffe streetwear aan te hebben. Met de opzichtige prints op de hoodies en T-shirts weet je een echt streetwise statements te maken en kom je stijlvol én ‘groen’ voor de dag. Wij begrijpen dan ook al te goed dat de collectie zowel door mannen als vrouwen omarmd wordt en iedereen in de stoere items weet te stralen.

Bekijk hier de streetwear items van Lovetrigger en straal dit seizoen in duurzame fashionable kleding en draag je steentje bij aan een betere wereld!

Hou je van fashion en wil je hier meer over lezen? Bemachtig dan nu ons nieuwste magazine met coverster Henk Fraser via de webshop van Life After Football.

Daarnaast altijd op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.