SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Fashion van BOSS meets wheels van Porsche

Hugo Boss en Porsche – nou, dan hebben we wel even een paar knallers van merken te pakken! Al jaren werken de twee Duitse labels nauw samen en dat heeft al heel veel moois opgeleverd. De meest recente creaties vinden wij in de Porsche x BOSS Fall/Winter Capsule Collection 2020.

Het is al de vierde keer dat de gerenommeerde merken met een gecombineerde collectie komen. De items zijn rechtstreeks geïnspireerd op de esthetiek van een Porsche en mixen – zoals we gewend zijn – maatwerk met meer casual stukken. En dat is knap. Want zelfs de strakkere stukken zijn dankzij kleurgebruik of bepaalde details best sportief. En de meer sportieve items kun je wel degelijk ook netjes dragen. Zo vind je in de collectie zowel hoodies en denim alsook maatwerk, zoals jasjes en pantalons. Een van de hoogtepunten is een matzwarte jas die je binnenstebuiten kunt keren, waardoor een glanzend rood gewatteerd pufferjack tevoorschijn komt. Details als opvallende stiksels en racestrepen, maar ook de prominent aanwezige kleuren zwart en rood maken het af.

Oog voor detail

BOSS heeft een kenmerkende aandacht voor detail, deze is dan ook overal duidelijk zichtbaar. Niet alleen de gebogen naden geïnspireerd door het Porsche-silhouet, maar ook andere details verwijzen naar het sportwagenontwerp. In elke jas zit aan de linkerkant een sleutelzak. Deze plek komt overeen met de positie van het contactslot, terwijl de tape met racestrepen verdacht veel doet denken aan de kenmerkende achtergrondverlichting. In het najaar wordt in de campagnefilm met de Porsche Taycan het aangrijpende kleuren scala van dit seizoen weerspiegeld. Hierbij zullen de kleuren zwart, donker olijfgroen en rood veel terugkomen. De presentatie van de nieuwe collectie zal plaatsvinden naast een volledig elektrische auto. Hierdoor wordt je nog even meegenomen in de innovatie die voor beide merken centraal staat.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.