SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Fashion Friday: The New Originals x Budweiser

De eigen collectie van Amsterdam, The New Originals, heeft een speciale collectie uitgebracht in samenwerking met de King of the Beers. Het is The New Originals x Budweiser.

Budweiser x The New Originals

Degenen die Zeedijk op en neer hebben gelopen, zullen alles weten over TNO, waarbij het jonge maar gevestigde merk een hoofdbestanddeel is van mode en creatieve cultuur in de Nederlandse hoofdstad. Het is een bewijs van hoe groot The New Originals aan het worden is, dat een merk met de wereldwijde aantrekkingskracht van Budweiser erbij betrokken zou willen worden – en ook een bewijs van Budweiser’s straatgeloof in zo’n ongetwijfeld steezy release.

BUDx

De relatie met New Originals x Budweiser is ontstaan uit het BUDX-initiatief van het biermerk om samen te werken met jonge, creatieve merken in Nederland. De nieuwe collectie is geïnspireerd op oude Amerikaanse werkkleding en bestaat uit een wit T-stuk, een zwarte lange mouw, een grijze hoodie en een witte pet. Daarnaast is een Workwear-set verkrijgbaar die speciaal is ontworpen voor het TNO Soundsystem en bestaat uit een zandkleurige broek en een blauw shirt. De kleding is uitgerust met de bekende TNO-mascotte Freddy en we zien ook het Bud-label op sommige items.

Release

De collectie wordt geïntroduceerd op zaterdag 14 december met een openingsevenement in Lil ’Amsterdam van 16:00 tot 19:00 uur en is toegankelijk voor iedereen die de wettelijke leeftijd heeft om te drinken! De collectie is in beperkte hoeveelheden beschikbaar in de pop-up store en via de website van TNO.

Meer fashion lezen? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

Als je het over vette samenwerkingen hebt, kan je de nieuwe collectie van Daily Paper niet missen: de Daily Paper x Van Gogh Museum collectie. Een samenwerking tussen het toppunt van kunst en een fashion merk uit Amsterdam, vetter kan bijna niet toch?