SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Supreme x Nike herfst collectie

Supreme x Nike biedt altijd een aantal ongelooflijk uitziende stukken en deze nieuwste release voor de herfst biedt ons weer meer van hetzelfde.

Supreme x Nike

De combinatie van leer en goud is een must-have voor fans van deze beide zeer gehypete merken. Oversized branding geeft een opvallende 90s sfeer aan veel van de stukken, waaronder honkbal jerseys, hooded sweatshirts, tassen, zonnebrillen en meer.

Supreme lookbook

De rapper, Octavian, showt de nieuwe collectie in het officiële lookbook van Supreme, vastgelegd in enkele filmfoto’s die alles uit het assortiment laten zien. De lederen trainingspakstijl is absoluut een sterke look, ideaal voor vrije dagen en reizen in stijl. De toevoeging van de zonnebril en tas draagt ook bij aan deze essentie van reizen, terwijl er nog altijd een unieke straat-vibe aanwezig is in de nieuwste samenwerking van Supreme x Nike.

Zoals altijd is de collectie te koop bij Supreme, maar je zal heel snel moeten zijn. De collecties van Supreme breken al vaker records in de korte tijd dat items uitverkocht zijn, maar deze collectie zal nog minimaal twee keer zo snel gaan.

 

Wil je meer lezen over fashion? Laat het ons weten via Facebook of Instagram! We horen je mening graag!

Daily Paper x Van Gogh Museum

Check hieronder ook de vette nieuwe collectie van Daily Paper, in samenwerking met niemand minder dan het Van Gogh Museum. De campagne is geschoten door de jonge Nederlandse fotograaf Nick van Tiem. Hij gebruikt het medium fotografie in plaats van het penseel of de tekenpen die Van Gogh gebruikte als middel om de kunst van Van Gogh in een hedendaagse setting te zette. Zo heeft hij ‘De Aardappeleters’ nagemaakt, hierin vervangt hij de boeren van de 19de eeuw door de multiculturele jeugd. Om deze beelden te zien, lees het artikel:

https://lifeafterfootball.eu/daily-paper-van-gogh-collectie/