SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De perfecte look van top tot sok

Kom jij graag in style aan bij de voetbalwedstrijd? Let dan even op! Burlington zorgt er met de nieuwe SS’23-collectie voor dat elke tegenstander al bang is voor de wedstrijd is begonnen. Dit doen ze met unieke sokken die one-size-fits-all zijn en meer uitstralen dan alleen een “sok”. Je ziet er direct je eigen persoonlijkheid door!

De SS’23-collectie van Burlington

Held op kwalitatieve Burlington sokken

Maak je klaar voor een nieuw seizoen met de SS’23-collectie van Burlington. Deze collectie sokken zijn een ware winnaar op het gebied van stijl, maar ook zeker kwaliteit. Met de iconische Argyle-patronen en gewaagde kleurencombinaties gaat het op matchdays in ieder geval niet aan je sokken liggen. De sokken zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en hebben een perfecte pasvorm, zodat je ze de hele dag kunt dragen zonder te zweten. De SS’23-collectie is de perfecte manier om jezelf te onderscheiden van de concurrentie en je te profileren als een echte trendsetter.

Welke Burlington wandelsokken?

De Burlington sokken zijn daarnaast perfect als je graag je persoonlijkheid wilt uitstralen. Je uiterlijk sprint immer in het oog, terwijl het karakter in de geest blijft. Zo doen de innerlijke waarden er zeker toe, maar maken goede looks het helemaal af. Bij Burlington spreken ze daardoor van een karaktersok die twee kenmerken heeft: een sterke persoonlijkheid en een onderscheidende uitstraling. Zo perfectioneer je jouw look van hoofd tot sok!

Burlington kent de slogan: past niet, bestaat niet! Toen wij dit lazen kwam dit totaal niet als een verassing. Het bedrijf heeft namelijk sokken die passen bij elke voet. Zo zijn damessokken verkrijgbaar in de maten 36-41, terwijl er herensokken beschikbaar zijn in de maten 40-46 en 46-50.

Kan je ook niet wachten om rond te lopen met deze unieke sokken? De SS’23-collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij Falke.

Geniet van de zomer met nieuwe sokken van Burlington
Ontdek de SS’23-collectie