SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de EXTRA TIME +7-rubriek van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes en lanceringen

Richting derde finale op rij

De Nederlandse voetballers onder 17 jaar hebben een vervolg gegeven aan de ongeslagen status in de groepsfase van het EK in Israël. De talenten wonnen met 2-1 van de Italiaanse landgenoten. Vandaag staan ze tegenover de landgenoten van Servië. Voor Oranje kan het, mochten ze van Servië winnen, na de gewonnen EK finales van 2018 en 2019 de derde EK-finale op rij worden, de edities van 2020 en 2021 gingen namelijk niet door. Grote namen van nu als Gravenberch, de broertjes Timber, Ihattaren, en Brobbey speelde de finale toentertijd. Waar zullen de talenten van deze generatie over drie jaar staan? En tekent er misschien een over drie jaar ook bij Bayern München?

Ryan Gravenberch voor Oranje Onder 17

Opening CUPRA City Garage in Rotterdam

CUPRA CEO Wayne Griffiths heeft dinsdagavond de Grand Opening van de nieuwe CUPRA City Garage in Rotterdam verzorgd. Deze meest bijzondere CUPRA-locatie van Nederland – gevestigd in de voormalige Baja Beach Club en de zesde CUPRA City Garage ter wereld – laat duidelijk zien dat het ambitieuze Spaanse merk in alle opzichten onderscheidend is. De CUPRA City Garage is vooral een ontmoetingsplek voor de CUPRA tribe, CUPRA’S community van autoliefhebbers. De CUPRA City Garage werd feestelijk geopend met onder andere een DJ-booth, een hapje en een drankje. In issue #72 was de CUPRA al eerder te zien in ons magazine. Bezoek de CUPRA City Garage vanaf nu in Rotterdam.

Cupra bijgesneden

DAMI Luxury Interior

Op weg naar een prachtig interieur is ieder meubelstuk van Dami een creatieve ingeving die via potlood op papier haar eerste leven krijgt. De luxe meubelen van Dami combineren elegantie en hedendaags ontwerp op een manier dat het menig interieurontwerp naar een hoger niveau tilt. Van de keuze voor de materialen tot aan het oog voor detail. De meubelontwerpen zijn meer dan een visueel statement: Dami complementeert interieurontwerpen in het hogere segment met stijlvolle, tijdloze en unieke ontwerpen. Geheel in lijn met de waarden van Dami is hun slogan dan ook: “Er is géén ruimte voor concessies als het aankomt op de details, het materiaal en het ontwerp in zijn geheel”.

Dami Luxury Interior

DE COFFEE BREAKS

Samen met de Nederlands-Italiaanse kunstenaar Selwyn Senatori is MR MARVIS op zoek gegaan naar het perfecte kopje koffie in zijn moederland Italië. De zoektocht is vastgelegd op de The Originals van MR Marvis. De broek neemt je per watervliegtuig, vintage FIAT en speedboot mee opzoek naar de perfecte coffee break. De gemene deler: kwaliteit moet altijd aan de hoogste eisen voldoen. Iets waar MR MARVIS zich uiteraard ook goed in kan vinden. De Coffee Breaks (€109,-) zijn vanaf nu gelimiteerd verkrijgbaar via www.mrmarvis.com en in de MR MARVIS flagshipstores in Amsterdam en Antwerpen.

MR Marvis bijgesneden

BMW in een nieuw jasje

Van Poelgeest BMW Amsterdam heeft in een unieke samenwerking met Paco Raphael gezorgd voor een frisse, creatieve uitvoering van de BMW 4 Serie Coupé. De BMW 4 Serie is sinds jaar en dag het sportieve en creatieve broertje van de 3 Serie en grijpt terug naar iconische BMW-designelementen. Liefhebbers herkennen vast de BMW-grille die vanaf de motorkap tot diep in de bumper loopt. Paco Raphael heeft er een groots kunstwerk gemaakt die bij ons een frisse indruk achterlaat. Hierbij is zijn kunstwerk door een unieke wrap van het Uithoornse Duke Design zeer vakkundig op de auto aangebracht, waarna de kunstenaar de final touch heeft aangebracht.

BMW x Paco Raphael bijgesneden

Levi's 501®

Op 20 mei Levi’s heeft groots uitgepakt bij de 149ste verjaardag van de Levi’s 501® broek. Op de 149ste verjaardag van de 501® Original jeans herdenkt de denimleverancier de uitvinding van dit krachtige icoon met een gloednieuwe campagne getiteld “501®: The Number That Changed Everything”. Barbie Ferreira, Marcus Rashford, Hailey Bieber, A$AP Nast en Peggy Gou brengen elk een eerbetoon aan de jeans waarmee het allemaal begon, door hun persoonlijke 501®-verhalen te delen en hun individuele kijk op het stylen van de veelzijdige jeans te tonen. Om de gelegenheid te vieren, lanceert Levi’s® ook een nieuwe 501® Crazy Legs-collectie, die is geïnspireerd op een met illustraties bedekte collectie uit 1967 met dezelfde naam. Wij zijn nu al benieuwd naar het bijzondere jubileum van volgend jaar!

's 501 bijgesneden

Gucci x Oura Ring

Gucci komt in een nieuwe samenwerking met Oura met een nieuwe ring. De Oura Generation 3 gezondheidsbewakingsring wordt omgetoverd tot en luxe accesiore. De slimme ring die je hartslag, activiteit, slaap, paraatheid, tempratuur en ademhaling vanaf je vinger bijhoudt wordt in een nieuw jasje gezet. Het herontwerp van Gucci wordt geleverd in een zwarte band van synthetisch korund, bekleed met in elkaar grijpende G-logo’s en een gevlochten rand van 18-karaats goud. De Gucci x Oura Ring combineert Oura’s gepersonaliseerde gezondheidsinzichten met Gucci’s legendarische Italiaanse stijl. De Gucci x Oura Ring is voor €950 te koop in de Gucci store.

Gucci ring bijgesneden

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.