SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de EXTRA TIME +7-rubriek van Life After Football. Aan het eind van de week lichten wij namelijk zeven toffe nieuwtjes uit waarvan jij op de hoogte moet zijn. Al het verse voetbal-, fashion- en lifestylenieuws is te lezen terwijl je aan het genieten bent in de blessuretijd van je weekend. Deze week wederom zeven toffe nieuwtjes!

EXTRA TIME +7: De laatste nieuwtjes en lanceringen

Charismatisch, verfijnd en groen

Molton Brown, de Britse parfummakers, vieren het 20-jarig bestaan van de iconische Re-charge Black Pepper collectie. Deze houtachtige citrusgeur heeft een rijke erfenis en blijft een prijswinnende favoriet, geliefd onder haar gebruikers. Deze charismatische en verfijnde geur werd in 2002 gecreëerd door Meester Parfumeur Jacques Chabert, waar Molton Brown tot op de dag van vandaag met trots mee samenwerkt. Re-charge Black Pepper begon als een persoonlijk project voor Jacques; nieuwsgierig naar het samensmelten van houtachtige- en citrusgeuren. De volledige collectie is ideaal voor de sportieve en avontuurlijke types in huis, zowel in de bad- als woonkamer. Madagaskas is waar de zwarte peper die gebruikt wordt vandaan komt. Deze collectie is 100% vegan en cruelty free en de 300ml flessen zijn bijvoorbeeld zelfs gemaakt van 50% gerecycled plastic.

Molton Brown_Black Pepper

Een indrukwekkend verhaal

De podcast wordt steeds populairder in de samenleving voor het vertellen van verhalen en het bespreken van verschillende onderwerpen. Zo presenteert ook wereldberoemd modebedrijf Dior een eigen podcastserie waarin het spraakmakende verhaal wordt verteld van modeontwerper Christian Dior. Christian Dior heeft een enorme invloed gehad op zijn tijd en is hierdoor een belangrijk figuur van de 20e eeuw geworden. Door de verschillende levens die hij heeft geleefd; van galeriehouder tot couturier en van anoniem persoon tot beroemdheid, is zijn verhaal bijzonder boeiend om te beluisteren. In de vijfdelige podcastserie wordt het verhaal van een jongeman verteld, die na zijn doorbraak als couturier de mode zou doordringen met zijn creatieve durf en zijn verlangen om vrouwen ‘mooi en gelukkig’ te maken.

THE MANY LIVES OF CHRISTIAN DIOR

Wie wordt Miss Nederland 2022?

De tien finalisten van Miss Nederland 2022 zijn bekend! De ervaren jury die tot dit tiental is gekomen bestond uit de Missen van afgelopen jaren en moesten kiezen uit 63 kandidaten. Op zaterdag 16 april 2022 is de casting van Miss Nederland gehouden in de prachtige Wintertuin van Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam. De locatie; stoer, eigentijds, chique, elegant en vooral uniek, net als de verkozen tien finalisten die allemaal dit ‘Miss Nederland-avontuur’ aangaan. Dit jaar heeft Miss Nederland als thema: united we stand, divided we fall. Dit om meer aandacht te vestigen op het feit dat vrouwen elkaar moeten ondersteunen. Een prachtig initiatief met tien prachtige vrouwen. Women empowerment!

Finalisten Miss Nederland 2022

50 jaar ervaring en perfectie

De Zwitserse Haute Horlogerie-fabrikant Audemars Piguet viert de 50e verjaardag van de Royal Oak horloges – die op 15 april 1972 officieel werd gelanceerd op de beurs van Basel. Dit vierden ze met een groot aantal evenementen in de grootste steden over de hele wereld. In april en juli van 2022 zijn ze te vinden in Dubai, Zürich, New York en Shanghai. Deze culturele icoon binnen en buiten de horlogerie brengt, ter gelegenheid van de anniversary, horlogeliefhebbers samen om hulde te brengen aan de opmerkelijke geschiedenis van deze horloges, dat mensen blijft inspireren op alle gebieden van de creatieve praktijk.

Audemars Piguet Royal Oak

Anouk Hoogendijk x Cruyff

Voormalig voetbalster en tv-personality Anouk Hoogendijk wordt het nieuwe gezicht van sport & lifestylemerk Cruyff. Anouk is nauw betrokken bij de ontwikkeling van de nieuwste collectie én brengt dit najaar haar eigen ontwerp uit van boots en sneakers. De collecties zijn exclusief verkrijgbaar bij de Cruyff flagship stores, via Cruyff.com en geselecteerde retailers, zoals Nelson en Omoda. Anouk heeft een grote liefde voor fashion en sneakers. Nu kan ze dat eindelijk combineren met haar andere grote liefde, sport. De lijn die nu uitkomt bestaat uit een mix van high- & low-tops met chunky soles. Een mix van stoer, sportief en classy, precies zoals Anouk het zelf graag ziet.

Anouk Hoogendijk x Cruyff 2

Ultieme gezichtsverzorging in één device

Therabody lanceert de unieke en handige TheraFace PRO. Het device is geschikt voor ultieme gezichtsverzorging door haar alles-in-één functioneren. De nieuwe TheraFace PRO biedt als één van de eerste op de markt percussietherapie voor het gezicht. De gezondheid van het gezicht gaat verder dan alleen de huid. Deze technologie zorgt ervoor dat je gezichtspieren ontspannen en de spanning in je gezicht afneemt. Het dient zelfs als ondersteuning bij het verhelpen van ongemakken zoals migraine, hoofd- of kaakpijn. Met deze unieke oplossing zijn de professionele behandelingen dus helemaal niet meer nodig.

TheraFace PRO

De schoen van de toekomst

New Balance kondigt aan dat het merk zijn productassortiment onder de Green Leaf Standard van het bedrijf zal uitbreiden met nieuwe schoenen. Bij deze release ligt de nadruk op modellen met een hoog volume. New Balance is echt bezig met het klimaat. Polyester en leer zijn twee van de materialen met de grootste impact op het klimaat voor New Balance. Dit initiatief is opgezet om New Balance’s doel te ondersteunen om voor 2025 50% gerecycled polyester en 100% geprefereerd leer te gebruiken. Dit is een onderdeel van de overkoepelende Responsible Leadership strategie, waarmee New Balance op weg is naar een koolstofarmere toekomst tussen nu en 2030.

New Balance Earth Day green leaf standard

Ons gloednieuwe magazine met coverster Henk Fraser is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Koop nu ISSUE #72!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.