SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Engelse topspits schittert op verjaardag Levi’s 501

Levi's 501

Dwars door alle stijlen en trends van de laatste anderhalve eeuw, is één item nooit veranderd: de Levi’s 501. Kenmerkend om zijn rechte pijp en gulp met knopen, maar vooral om zijn kwaliteit. De blue jeans wordt door iedereen omarmd, van stijlicoon David Beckham tot de grootste filmsterren uit Hollywood. Vandaag viert Levi’s de 148ste verjaardag van de originele blue jeans. Een goede reden om een aantal sterren in de spotlights te zetten!

De 501 is al sinds het midden van de twintigste eeuw een belangrijk onderdeel van Levi’s en biedt de jeugd volop kansen tot zelfexpressie. De originele blue jeans is het hart en ziel van Levi’s en de moderne mode. Daarom brengt de Amerikaanse kledingproducent op de verjaardag van deze klassieker twee nieuwe 501-collecties uit als onderdeel van zijn 501 Day 2021. De nieuwe collectie van Levi’s grondlegger van de jeans bestaat uit een perfecte mix van de nostalgie en de moderne stijl van de 501. De modellen zijn te verkrijgen in verschillende pasvormen en wassingen. Daarnaast lanceert de Amerikaanse kledingproducent ter ere van de 148ste verjaardag van de blue jeans een Vintage Clothing 1955 “Japan” 501-collectie. Deze items zijn verkrijgbaar in een beperkte oplage van 501 stuks.

Marcus Rashford

Op deze speciale dag zet Levi’s zeven jonge Originals en hun stijl in de spotlights. Een van deze sterren is Manchester United-aanvaller Marcus Rashford. Omdat elk paar van de originele blue jeans uniek is, heeft de Amerikaanse kledingproducent voor haar 501 Day 2021 de schijnwerpers op een nieuwe generatie gericht. Deze zeven unieke persoonlijkheden combineren stijl, creativiteit, authenticiteit en maatschappelijke betrokkenheid moeiteloos. In deze campagne laat de Engelse spits zijn favoriete manieren zien om de Levi’s 501 te dragen. Het 23-jarige talent kiest voor een denim on denim look. Hiermee straalt hij elegantie en kracht uit, iets wat we ook terugzien op Old Trafford. Evenals de zes andere Originals, laat Rashford op zijn eigen wijze zien wat de Levi’s 501 tot een cultureel icoon heeft gemaakt.

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.