SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Eloy Room wint de Fashion Player Award 2023!

Eloy Room (Vitesse, 34 jaar oud) is door voetballifestyleplatform Life After Football verkozen tot Fashion Player 2023. Hij ontving de prijs uit handen van Life After Football-oprichter en ex-Feyenoord-vleugelspeler Regi Blinker en presentatrice Elise van der Horst.

DSC_6619

De uitreiking werd bijgewoond door honderden prominente collega’s uit de voetbalwereld in het prachtige Anantara Krasnapolsky. Het was de tiende keer dat Life After Football de voetbalcultuur vierde met een bijzondere avond, die in het teken stond van de Fashion Player of the Year. Na de prijsuitreiking wist DJ Quincy Owen, de zoon van Patrick Kluivert, de dansvloer in beweging te krijgen en werden de gasten getrakteerd op prachtige livemuziek van Bryan Mg. De prijs die Eloy Room in ontvangst mocht nemen werd mogelijk gemaakt door TROPHY BY GASSAN en J.Lindeberg.

Wekenlang was het een spannende strijd tussen alle genomineerden. Ismael Saibari moest genoegen nemen met een mooie tweede plaats, nadat hij net voor de eindstreep voorbij werd gespurt door Room. Andere genomineerden waren Ashleigh Weerden (Ajax), Ricky van Wolfswinkel (FC Twente) en Bart Nieuwkoop (Feyenoord). Iedere genomineerde werd gekozen op basis van zijn of haar uitstraling in kleding die in lijn is met hun persoonlijkheid.

De afgelopen maand stond in het teken van stemmen werven en dit hebben de spelers dan ook volop gedaan via hun eigen sociale media accounts. Uiteindelijk koos de meerderheid van de stemmers voor de oversized stijl van Room. Life After Football kan terugkijken op een geslaagde nieuwe Fashion Player en een al even geslaagd evenement.

Benieuwd naar het interview met onze kersverse Fashion Player 2023? Check het interview met Room.