SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Een toffe samenwerking in de Palace Spring ’21 collectie

Afgelopen vrijdag lanceerde Palace Skateboards haar Spring ’21 collectie. Het in Londen gevestigde skatemerk bracht onlangs al een lookbook uit van haar nieuwste items. De line-up is heel divers; van de klassieke camouflagepatronen tot aan stoer breiwerk, alles is terug te vinden in de nieuwe collectie. Wij zijn onder de indruk.

In 2009 is Palace Skateboards opgericht door Levent Tanju. Het merk staat ook wel bekend als het Britse Supreme. Aanvankelijk werd het merk voornamelijk gedragen door Tanju en zijn skateteam Palace Wayward Boys Choir. Door de enorme populariteit besloot het team wekelijks nieuwe items te lanceren. Binnen korte tijd lag het merk in de grootste skatewinkels. In 2012 won het skatemerk de prijs ‘European Skate Brand of the Year’ tijdens de BRIGHT Tradeshow Awards in Berlin. Door dit succes ontstonden er deals met merkgiganten als Juventus, Adidas en Ralph Lauren. Palace Skateboards is enorm populair binnen de hiphopcultuur. Drake, Kanye West en Justin Bieber schitterde in de kleding van het in Londen gevestigde skatemerk. Ook zij zullen ongetwijfeld items uit de nieuwe Palace Spring ’21 collectie gaan dragen.

Lookbook

Palace Skateboards lanceerde onlangs al het lookbook van haar Spring ’21 collectie. Dit boek geeft alvast een kijkje in de reeks opvallende kledingstukken en hint op enkele samenwerkingen. De belangrijkste kenmerken die in het lookbook worden onthuld, zijn onder meer een selectie van nieuwe GORE-TEX- stukken. Deze kledingitems hebben een divers voorkomen, van camouflagepatronen tot felroze. Daarnaast neemt het stoere breiwerk en een reeks grafische items ook een prominente rol in binnen deze collectie. De items van Palace zijn voortgekomen uit verschillende invalshoeken. Van internationale rugbyteams, via een pet bedekt met aangepaste logo’s, tot de muzikant Alice Cooper, wiens Constricted albumhoes opnieuw is gemaakt als ‘Palace Cooper’. Ook vind je in het lookbook een eerste blik van de seizoensgebonden samenwerking met Adidas Originals. Naast een co-branded T-shirt bevat de collectie ook een pastelkleurige Stan Smith sneaker.

 

 

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.