SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dompel jezelf onder in de sneakerwereld

Sneakerfans opgelet! 27 en 28 mei is het event waar jij bij moet zijn: Sneakerness. Zo hoef je nooit meer achterom te kijken naar je oude sneakers en kun je helemaal verdiepen in de wonderen van de gaafste schoenen. Zo zijn er exemplaren die je misschien nog nooit hebt gezien en kun je zelfs je eigen sneakers helemaal omtoveren.

Het event voor alle sneakerfans

Geschreven door: Milan Verleg

Waar is Sneakerness 2023?

Sneakerness is een internationale beurs die erg hoog aangeschreven staat en op 27 en 28 mei kwamen ze naar Amsterdam. Heb je het helaas gemist? Geen zorgen! Ze gaan dit jaar ook nog naar de steden Milaan, Londen en Parijs, terwijl je ook nog de kans hebt om de meest bijzondere schoenen te zien in Rotterdam. Maar wat kun je allemaal doen op het event? Het belangrijkste is dat je er alle soorten sneakers kunt vinden. Of je nu de meest exclusieve schoenen wilt of dat ene model waar je al jaren niemand meer over hoort praten.

Daarnaast is er dit jaar de documentaire “Patta For Life” te zien. Hierin krijg je een uniek kijkje achter de schermen bij het wereldberoemde streetwear merk “Patta”. Als je klaar bent met kijken kun je plaats nemen bij de panelgesprekken. Hier ga je in gesprek met bekenden uit de sneakerwereld en kom je alles te weten over deze bijzondere wereld.

Unieke workshop

Toch vinden wij het leukste de workshop. Er is namelijk een speciale workshop waarbij je sneakers kunt versieren met je eigen ontwerpen. Hoe gaaf is dat! Er zijn daarnaast ook live graffiti-kunstenaars aan het werk en er zijn foto-exposities. Dus heb je niks te doen? Neem dan zeker een kijkje in de Kromhouthal in Amsterdam Noord.

Wij als voetbalfans hebben ook interessen in voetbalschoenen. Afgelopen week waren wij erg blij toen Adidas een nieuwe collectie kicksen lanceerde in samenwerking met Prada. Wil je zien hoe de schoenen eruitzien? Wij hebben ze voor je uitgelicht!

Gave kunst op Sneakerness
Vind alle sneakers waar je van droomt