SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Dit zijn de 5 fashionisto’s van de Betnation Divisie

De BetNation Divisie is momenteel het strijdtoneel van boeiende wedstrijden en opvallende prestaties. Zo lukten het verschillende amateurclubs, om in de KNVB Beker diverse profclubs uit te schakelen. Bij Life After Football richten we onze blik niet alleen op het voetbal, maar ook op de unieke stijl van de spelers buiten het veld. Te midden van deze boeiende ontwikkelingen en vergrote interesse, hebben wij speciaal voor jou de vijf meest stijlvolle voetballers van de Tweede Divisie geselecteerd.

Betnation Divisie

1. Masies Artien – SV Spakenburg

We beginnen het lijstje met Masies Artien, de dynamische kracht bij SV Spakenburg. Hij schittert niet alleen op het veld maar ook als ultieme stijlicoon in de BetNation Divisie. Met oog voor detail, belichaamt Artien de perfecte synergie tussen voetbal en mode, waardoor hij met recht tot de best geklede spelers in de BetNation Divisie behoort.

Artien
sp

2. Milan Eliasar – AFC Amsterdam

Milan Eliasar, de stijlvolle middenvelder van AFC Amsterdam, is een echt mode-icoon. Zijn smaak is een perfecte fusie tussen casual en sportief en definieert zijn eigentijdse stijl en persoonlijkheid. Zowel op als buiten het speelveld, laat hij zien hoe voetbal en mode elkaar omarmen. Hiermee drukt hij ook een onderscheidende stempel op zijn lifestyle.

afc2
afc

3. Eja Dakriet – Jong Almere City FC

Jong Almere City’s Eja Dakriet, ademt niet alleen voetbal maar ook mode. Naast zijn sportcarrière omarmt hij met passie de modewereld, waar hij in zijn vrije tijd graag mee bezig is. De verdediger met Surinaamse roots houdt de laatste fashiontrends nauwlettend in de gaten en weet daar een persoonlijke touch aan te geven. Het is zeker weten een voetballer om zowel op als buiten het veld in de gaten te blijven houden.

almfc
almfc2

4. Maurizio Brenna – ADO ’20

Maurizio Brenna, de toegewijde middenvelder van ADO ’20, onderscheidt zich niet alleen door zijn harde werk op het veld, maar ook door zijn unieke kledingstijl. Met zijn Italiaanse roots kan hij moeiteloos zijn outfits variëren tussen sportief casual en casual chic, uiteraard doordrenkt met een Italian Aesthetic. Brenna’s outfits worden gekenmerkt door aandacht voor details, waarbij elke look compleet wordt gemaakt met sieraden. Zijn veelzijdige en stijlvolle benadering van mode geeft blijk van een smaakvolle mix tussen comfort en Italiaanse flair. Beloond voor zijn inzet op het veld, zal hij vanaf het komende seizoen uitkomen voor VV Katwijk.

 

Ontwerp zonder titel (2)

5. Des Kunst – VV Katwijik

Als laatste maar zeker niet de minste: Des Kunst. De aanvaller scoort niet alleen op het veld voor VV Katwijk, maar ook op modegebied. Hij weet zijn fashionitems altijd goed te combineren. Zo matchen de gekozen kleurencombinaties altijd met zijn schoenen. Hij doorliep samen met Calvin Stengs en Owen Wijndal de jeugdopleiding van AZ, waar ze ongetwijfeld hebben kunnen sparren over de do’s and don’ts op het gebied van fashion.  Naast het voetbal is hij druk bezig met zijn onderneming JUSS7 Sportswear, dat zich specialiseert in het maken van duurzame sportkleding.

Deskunst2
deskunst

Meer lezen? Voetbal en fashion blijkt een gouden combinatie. Eerder doken wij dieper in de verweving van de fashion- en voetbalwereld.