SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

DIESEL maakt “onvergetelijke” denim items

2020 is een beetje het jaar van geannuleerde activiteiten. De nieuwe Unforgettable Denim-collectie van DIESEL gaat gewoon door! Met deze herfst 2020-lijn willen zij echter wel een ode brengen aan de geannuleerde activiteiten van dit verdrietige jaar.

Veel mensen verloren hun baan, heleboel mensen kwamen te overlijden en de evenementenindustrie viel op haar gat na alle geannuleerde events. DIESEL wil met haar collectie toch eindelijk weer een hoogtepunt toevoegen aan dit kalenderjaar. Met dit hoogtepunt willen zij echter wel een shoutout doen naar alle geannuleerde evenementen. Zo kun je bij aanschaf van een denim-item een leren tag personaliseren met een evenement waaraan jij dit jaar niet aan hebt kunnen deelnemen.

Is er dus een verjaardagsfeestje afgeblazen of ga jij jaarlijks met je vrienden naar een festival wat niet door is gegaan? Laat het vastleggen en het wordt alsnog een herinnering die je letterlijk met je mee draagt. DIESEL werkt ook samen met een aantal verschillende geannuleerde evenementen. Een groot muziekfestival als UNTOLD Festival is een van deze partners die een jeans in beperkte oplage heeft gecreëerd voor haar trouwe bezoekers. In 2019 trok het wereldwijd bekende festival zo’n 350.000 bezoekers vanuit alle continenten. Deze fans kunnen nu alsnog de editie van 2020 tastbaar maken met hun denim DIESEL-jeans.

Campagne-figuren

In de lanceringscampagne van DIESEL spelen invloedrijke talenten de hoofdrollen. Twee van deze hoofdpersonen zijn Evan Mock en Julia Fox. Evan Mock is internationaal model en skateboarder en Julia Fox is een Italiaans-Amerikaanse actrice. Beide hebben een spraakmakende lockdown meegemaakt. Waar Evan normaal gesproken in New York City woont, ging hij in isolement op Mallorca, Spanje. Hier wilde hij de vrijheid in en opnieuw in contact komen met de natuur. Julia Fox vond onverwachts weer de liefde tijdens de lockdown en is sindsdien weer dolgelukkig. Zo toont de campagne aan dat er tijdens de zware periode rond het coronavirus ook positieve ontwikkelingen kunnen plaatsvinden.

 De nieuwste DIESEL denim collectie is verkrijgbaar op www.diesel.com en in geselecteerde DIESEL-winkels over de gehele wereld.

Check ook deze speciaal ontworpen vluchtelingentenues van KLABU. Met de opbrengst van deze collectie worden er weer nieuwe sportclubhuizen gebouwd in vluchtelingenkampen.