SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze voetbalsterren vieren de zomervakantie in stijl

De laatste speelrondes zitten erop. De spelers mogen gaan genieten van hun welverdiende vakanties en moeten daarna weer snel het veld op om zich klaar te stomen voor het nieuwe seizoen. Wie laat de hardste drip zien tijdens hun vakantie waarin ze dus even helemaal los kunnen gaan? Is het Vinícius Júnior of toch Jules Koundé?

Vinícius Júnior toont zijn drip

Geschreven door: Milan Verleg

Manchester geniet van drip

Jack Grealish won met Manchester City de treble en genoot hier enorm van. Op het internet gingen veel filmpjes rond van de buitenspeler, maar hij liet ook zien kennis van fashion te hebben. Zo deelde hij een paar weken geleden al een foto in een erg harde vakantie drip. Helemaal in Gucci liep hij door Manchester en mensen keken ongetwijfeld even om. Hopelijk deelt hij tijdens zijn vakantie nog vaak zijn outfits!

Toch is Jack Grealish niet de enige Manchester City speler met drip. Centrale verdediger Manuel Akanji kan er namelijk ook wat van. De Zwitser is vaak te zien in bijzondere outfits en dat gaat deze zomer niet anders zijn. Zo zagen we hem al in een echte zomerstijl rondlopen met een shirt van RHUDE. Niet verkeerd om je vakantie mee te beginnen!

Ook de rode kant van Manchester kan genieten van fashion. Jadon Sancho staat namelijk bekend om zijn harde outfits en dat gaan we de komende maanden weer terugzien. Op Instagram toonde hij al een foto en daarbij vielen direct de Louis Vuitton schoenen op. Ze staan hem perfect en het is eigenlijk jammer dat hij dit niet op het voetbalveld kan dragen. Al geldt dat eigenlijk voor de hele outfit.

Heerlijke outfit van Jack Grealish
Jadon Sancho showt zijn drip
Manuel Akanji rockt Rhude shirt

Stijl in Spanje

Vinícius Júnior heeft altijd al drip gehad en dat zagen we laatst maar weer eens voorbij komen. De Braziliaan was al helemaal ready voor de zomer en liet dat met verschillende outfits zien. Voor ons sprong het schitterende basketbal shirt er meteen eruit, maar de andere fits mochten er ook zeker zijn. Welke vind jij het hardste? Of moet de mooiste fit van de Real Madrid-speler deze zomer nog komen?

Ook Jules Koundé kan niet ontbreken. Hij komt altijd in stijl aan bij wedstrijden van FC Barcelona, maar ook buiten de voetbalstadions steelt hij graag de show. We verwachten deze zomer dan ook veel unieke outfits, al is hij daar al mee begonnen. Zo deelt hij op Instagram maar al te graag foto’s in zijn outfits en daar laat hij zien verstand van te hebben van fashion. Check het hieronder!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jules Kounde (@jkeey4)

Eerder keken we al naar de drip van een speler van het net gepromoveerde Luton Town. Hij steelt namelijk ook buiten het veld de show met zijn opmerkelijke stijl. Kijk nu over wie we het hebben!