SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze twee collecties laten je deze zomer stralen!

KLABU heeft een toffe samenwerking met PSG opgezet

Wekelijks lichten wij collecties uit van de grootste fashion brands en de mooiste initiatieven. Soms is het moeilijk om maar één item of collectie uit te lichten, zo ook deze week. Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze week twee fashionnieuwtjes met jullie te delen. We nemen een zomerse sneaker en een collectie met een prachtige betekenis onder de loep. Laat de zomer maar beginnen! 

Prachtig initiatief van KLABU en PSG

Allereerst lichten we het prachtige initiatief van KLABU en PSG uit. Het Amsterdamse sportmerk lanceerde afgelopen week in samenwerking met de Parijse grootmacht een prachtige limited edition collectie met een nog mooier verhaal. Op dit moment zijn er 80 miljoen mensen over de hele wereld op de vlucht voor oorlog, geweld of vervolging.  Het sportmerk en de Franse topclub zijn zich hiervan bewust en hebben daarom een beperkte oplage van 80 shirtjes ontworpen. Elk genummerd shirt vertegenwoordigt één miljoen mensen die een beter leven verdienen. Het ontwerp refereert aan het iconische witte uitshirt van de Parijse topclub en staat symbool voor de situatie van een vluchteling die gedwongen zijn thuissituatie heeft verlaten. Defined by Spirit onderschrijft de missie van KLABU, namelijk dat zij de unbeatable spirit van vluchtelingen willen versterken door sporten in kampen mogelijk te maken.

 

Carhartt en Converse luiden de zomer in

Daarnaast nemen we de nieuwste collectie van Carhartt en Converse onder de loep. Afgelopen week lanceerden de fashion brands namelijk een indrukwekkende sneaker. De warme zomerdagen komen eraan en met deze sneaker luiden de merken de zomer perfect in. Voor de zomer 2021 besloot Carhartt opnieuw samen te werken met Converse. Voor het eerst past Carhartt haar Hinterland-print toe aan de iconische Chuck ’70. Dit expressieve accent combineert het door de natuur geïnspireerde all-over print met een popgroene buitenzool, zwarte krijtstrepen en aangepaste details die de samenwerking benadrukken. Door dit primeurtje toe te voegen aan de Chuck’70, krijgt de schoen een extra dimensie. Dit zorgt voor een indrukwekkend resultaat!

Vanaf nu is Life After Football #68 verkrijgbaar. Bestel jouw exemplaar nu in onze webshop of lees hem nu online!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.