SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

Deze summer essentials mogen niet ontbreken in jouw koffer

Je koffer inpakken kan een lastige bijkomstigheid zijn van een vakantie. Hoewel je met alle activiteiten rekening houdt, blijft het toch altijd een uitdaging om geen spullen of kleding te vergeten en zal je gezien de beperkte ruimte toch keuzes moeten maken. Gelukkig werd het team Life After Football en haar gasten gemakkelijk gemaakt: FOUR Amsterdam schoot namelijk te hulp met hun onmisbare essentials. Deze kleding is niet alleen stijlvol, maar ook van erg hoge kwaliteit, wat goed van pas kwam met de Caribische temperaturen. Deze items mogen ook in jouw koffer niet ontbreken!

Essentials van FOUR Amsterdam

T-shirts en polo’s

FOUR Amsterdam heeft verschillende oversized t-shirts en polo’s die ideaal zijn voor op vakantie: stijlvol, gemakkelijk te combineren en beschikbaar in zachte, lichte kleuren als wit en kaki, en met ademende stof of badstof, perfect voor de tropische temperaturen.

Polo - FOUR Amsterdam
FOUR Amsterdam
t-shirt - FOUR Amsterdam

Shorts en swimwear

Een veel vergeten item is de zwembroek, maar deze mag uiteraard niet ontbreken op jouw zonvakantie. FOUR heeft verschillende stijlvolle zwembroeken met onder andere het logo en nummer vier. Deze ogen super clean en zijn verkrijgbaar in het zwart, marine blauw, kaki en olijfgroen. Daarnaast biedt FOUR natuurlijk ook shorts. Deze passen perfect bij de eerder genoemde t-shirts en polo’s van het Amsterdamse kledingmerk. Kies voor dezelfde kleur als je top of combineer juist met verschillende kleuren. Op je outfit helemaal te complementeren heb je nog de keuze uit verschillende, toffe accessoires als caps, beach towels en sokken.

Sokken - FOUR Amsterdam
Jeremain Lens - FOUR Amsterdam
Swimshort - FOUR Amsterdam

FOUR Amsterdam

Alle kleding, accessoires, tassen en nog veel meer is te bekijken in de FOUR-winkel aan de Van Baerlestraat in Amsterdam of neem een kijkje bij FOUR Amsterdam online.