SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Do you want to stay updated on the latest news on football, fashion and lifestyle?

SUBSCRIBE NOW!
Menu

De volgende generatie in een nieuw jasje

Black Bananas

Photography Jeffrey Pankow
Words Paul Jeursen
Models Luciano Narsingh, Jack (Trapjack), Dehninio Muringen

De nieuwe capsulecollectie van Black Bananas is een project dat hen nauw aan het hart ligt. Met alles wat er dit jaar in de wereld is gebeurd, wilden zij een capsulecollectie creëren om ons eraan te herinneren dat we allemaal één zijn en dat samen sterk moeten staan. Dit heeft geresulteerd in de UNIVERSE COLLECTION. Dit universum wordt per slot van rekening gevormd door ons allemaal, als individuen, en we moeten elkaar steunen en helpen. Een hele mooie gedachte.

De UNIVERSE COLLECTION bevat een nieuw ontworpen Astro-trainingspak in een zwarte en blauwe kleurstelling. Met de nieuwe Galaxy Hoodie, Galaxy Joggers en Galaxy T-shirt kun je een volledige matching outfit creëren. De collectie bevat ook een premium katoenen Saturn-trainingspak in een grijze en zwarte kleur en een Saturn-T-shirt. Er zijn ook enkele accessoires toegevoegd om jouw look helemaal af te maken: de Astro-pet, Saturn-sokken in zwart e wit, de Apollo 11-tas en een geheel nieuw item: de Apollo 12-tas met vingerafdruksluitingstechnologie.

De UNIVERSE COLLECTION is een unisex-collectie, de items hebben een baggy pasvorm en zijn verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage. Je shopt deze vanaf 13 november exclusief op de Black Bananas-website.

De nieuwe Life After Football is uit! Koop jouw issue hier!

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom voetbal, fashion en lifestyle? Volg dan onze Facebook en Instagram.